Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy 2 hetes babának...

Normális, hogy 2 hetes babának szinte az egész teste hámlik picit? Kell vele valamit csinálni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen,normális. Még nagyon pici. Lejön az a bőrréteg, aztán gyönyörű szép puha bőre lesz utána.

Krémezheted, akkor biztos nem fog viszketni sem neki, a gyógyszertári hidratáló krémmel lehet.

2010. okt. 8. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kisfiam most 2 hónapos,az első hónapban nekünk is hámlott a bőrünk,most pedig már kezd gyönyörű egészségessé válni a kis bőre :) Én néha bekentem Sudocremmel,de nem muszáj. Lehet hogy alapból kissé szárazabb a bőre,de nemsokára elmúlik.
2010. okt. 8. 12:37
 3/6 anniebianca ***** válasza:
Mi másfél hetesek vagyunk, mi a túlhordástól hámlunk. A kórházban azt mondták, a gyógyszertári fürdetőkrémmel (hydro...) fürdessük, és utána ezzel a krémmel kenjük végig a kis testét. Az arcát, szemöldök környékét pedig nivea babaolajjal. Úgy néz ki, nekünk beválik.
2010. okt. 8. 12:38
 4/6 anonim ***** válasza:
szia, mi is hámlottunk az első hetekben, nem kentem semmivel. gyógyszertári fürdetőt használtunk, mást nem. elmúlik
2010. okt. 8. 13:05
 5/6 anonim ***** válasza:
az én fiam is nagyon hámlott,így fürdés előtt olajoztuk.ez az esti rituálé része volt egészen fél éves koráig.nagyon szép lett az olajtól a bőre.
2010. okt. 8. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Általában mindegyik újszülött hámlik, ki jobban, ki kevésbé. Nem kell különösebben foglalkozni vele.
2010. okt. 8. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!