Bevállt az ingás jóslás?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 15:20
12/18 anonim válasza:
szia!
nekem be 22-hós fiamnál fiút lengett jó játék! most is fiút mutat kiváncsi lesz még csak 5-hetes:-)
14/18 anonim válasza:
Nekem kiskoromba anyukám 1 fiút meg egy lányt jósolt sorrendre nem emlékszem. Később terhesség alatt lány fiú jött ki nekem is meg a férjemnek is. Bejött 21 hónapos a lányunk és 30 hetes terhes vagyok fiút várunk.
15/18 anonim válasza:
Kislányt jósolt és az is lett:)
16/18 anonim válasza:
A jóslás szerint páromnak is és nekem is egy kisfiú lesz és egy kislány.
Ezt többször is megcsináltunk, mindig ez jött ki évekig.
Nos, eddig van egy kisbabánk, aki lány. :)
Azóta az ingázást újra megcsináltuk mindketten, és össze-vissza jelez. Úgyhogy azt hiszem érzi az inga, hogy megdőlt a bizalmunk benne. :)
17/18 anonim válasza:
Én valahogy biztos voltam abban, hogy terhes vagyok, meg abban is, hogy fiú lesz. Szórakozásból megcsináltam az ingás tesztet, ott is fiú jött ki...
Aztán 2 különböző doki meg is erősítette, hogy tényleg fiú lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!