Bejött valakinek a jeggyűrűvel való jóslás?
Nekem eddig mindig bejött :)
Csak nem pocak felett, hanem bal csukló felett, ahol van a pulzus, jobb kézzel pedig tartod az ingát. A gyűrűt hozzáérinted a csuklódhoz, utána csuklód felett kb. 0,5-1 cm-el megtartod és megvárod, míg kileng. Ezt a folyamatot annyiszor ismétled, ahányszor kileng, így megmutatja hány és milyen nemű gyerekeid lesznek.
Tudom, hogy hihetetlen, de én 20 évesen próbáltam ki, azt mutatta, hogy fiú-lány-lány. Azóta szültem egy fiút, amibe biztos voltam, hogy fiú lesz, most ismét babát várok és tudom hogy lány lesz, bár még nem mutatja magát. :)
Egyszer kipróbáltam egy 9 gyerekes cigány asszonyon, és ugyanolyan sorrendben mutatta a babákat, ahogy születtek. Leesett az állam! De már bevált anyukámnál, anyósomnál és a sógornőmnél is! :)
Azt hallottam, azért kell csuklónál, mert az aurád környékén már ott vannak a gyerekek aurái is, akik le fognak hozzád születni, persze ez változhat, ha a lélek "meggondolja" magát a nemével kapcsolatban.
Egyébként meg próba cseresznye! :) De nekem a has fölött való körözésnél meg sem mozdult az inga, pedig már bőven terhes vagyok! :D
Az lehet,hogy ennek is 50% esélye van,de elég szórakoztató-legalábbis részemről :)
Kipróbáltam. Ha ovális alakzatot ír le,akkor az lány?- mert 2x ovális volt- van 2 lányom. Harmadjára először "ingázott" majd a lányom meglökött akkor "körözött".-elvileg akkor fiú? Negyedjére "ingázott".
Elég mókás így találgatni :)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyermekes,26hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!