Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bevállt az ingás jóslás?

Bevállt az ingás jóslás?

Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 15:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hááát még nem tudom 2 lány 2 fiu jött ki nekem..2 lány már meg van:DMost uton van a 3. baba de még nem tudni mi lesz
2011. márc. 17. 15:25
 2/18 anonim ***** válasza:

Jajj, erre én is kiváncsi vagyok!

Amikor terhes voltam a kisfiammal (és még nem tudtuk, hogy fiú lesz, ráadásul én lányt akartam), akkor apukám kiingázta, hogy fiú lesz, és az is lett. Most vagyok 11 hetes, és apukám megint fiút ingázott. Hát kiakadtam rendesen! :-) Amúgy nekem egy fiút és egy lányt ingáztak még régen. Hát nagyon kiváncsi leszek!

2011. márc. 17. 16:51
 3/18 anonim ***** válasza:
én az első vagyok én is nagyon kiváncsi vagyok hogy bejön e ...hát majd megirom ha megtudom
2011. márc. 17. 17:11
 4/18 anonim ***** válasza:

nekem és férjemnek is 2fiut és egy lányt mutatott!!

2 fiu már van, a harmadik baba még csak a gondolatainkban- nemsokára elkezdünk gyúrni rá, a kisebbik fiu még csak 6hós. :-)

Ha kiderül, hogy jó-e az ingás jóslat, irjátok meg!!

:-)

2011. márc. 17. 20:35
 5/18 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ miként ismered a jóslást.

Sok helyen írják, hogy köröz, ha lány, kileng jobbra-balra, ha fiú. S azt sem mindegy, hogy a csuklód felett csinálod, vagy már terhesen pocak fölött.

Amíg nem voltam terhes, a csuklómnál először kilengett, majd körbe ment másodjára, majd megállt. Tehát azt hittem lesz egy fiam és egy lányom. :)

Aztán terhes lettem, akkor körözött a csuklóm felett, de a pocakom felett kilengett...lányom született.

Sógornőmnek a pocakja felett körbe ment, fia lett.

Mióta pedig megszületett a lányom, azóta a csuklóm felett 2 lányt és 3 fiút jósol. :)

Úgyhogy ezek után már nem tudom hová tenni ezt a jóslást. :)

No, meg a babonákat...viszont muris és játéknak jó.

2011. márc. 17. 22:03
 6/18 anonim ***** válasza:
Nekem bejött!csukló fölött is és pocak fölött is 1 lány, egy fiú.4 éves a lányom, a napokban születik a kisfiúnk.
2011. márc. 17. 23:23
 7/18 anonim ***** válasza:
nem.
2011. márc. 18. 01:35
 8/18 anonim ***** válasza:
h,mmm hát mi csuklo felett ismerjük...és páromnak és nekem is ugyanannyi jött ki :Dmár csak 1 van hátra:D
2011. márc. 18. 06:51
 9/18 anonim ***** válasza:
Még nincs gyerekünk, de a páromnak és nekem is ugyanaz jött ki:) Kíváncsi vagyok, nagyon! :))))
2011. márc. 19. 21:25
 10/18 anonim ***** válasza:
Nekem félig. Azt mutatta,h egy kislány,majd nemsokára egy kisfiú. A kislány megvan és 2éves lesz,mikor jön a hugi. :)
2011. márc. 19. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!