Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy éljem túl? Ma tudtam...

Hogy éljem túl? Ma tudtam meg, hogy elhalt a terhességem, ráadásul ikrek voltak. Holnap műtenek. :" ( Ez már a második vetélésem,9 hetes vagyok/voltam

Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 12:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a bíztató szavakat!

Kedves 13:30-as! Köszönöm a segítséged! A húgom is kineziológiával foglalkozik, és Ő is már sokszor mondta, hogy családállításra kellene mennem. Lehet lassan tényleg nem ártana...

Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát!!

2011. márc. 17. 17:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A családállítást én is szívből javaslom. Nekünk addig nem jött össze a baba, amíg az édesanyámat nem tudtam elfogadni. Egy családállítás alkalmával kaptam egy olyan karaktert mint az anyukám. Két órán keresztül bőgtem, mire 11 évi kapcsolta megszakítás után végre felhívtam. December elején találkoztam vele, szilveszterkor a babó már a pocimban volt. Ezzel a módszerrel is csak nyerhetsz. Sőt megtudhatod mi okozza a vetéléseket. Nagyon szurkolok neked, és kitartást.

2011. márc. 18. 08:49
 13/13 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Nagyon köszönöm neked, lehet akkor megpróbálom én is!

2011. márc. 18. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!