Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen illatmentes tusfürdőt...

Milyen illatmentes tusfürdőt vigyek a kórházba?

Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 07:37
 1/4 anonim ***** válasza:
41%

Nekem nem sikerült illatmentes tusfürdőt vennem, mert sem a gyógyszertárban, sem a Rossmann-ban nem tudtak adni. Vettem Nivea Sensitive-et, azt vittem be.

Szerintem lényegében mindegy, csak ne legyen erős az illata. Természetesen parfümöt sem használtam az első időkben, de a kicsi az "illatos" tusfürdő ellenére is felfogta, h én vagyok az anyja. Hangodról és a tusfürdőn átütő illatodról (a bőrödéről természetesen), a hálóruhád illatáról is beazonosít majd.

2009. febr. 22. 08:11
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Rossmann-ban vettem 50 ml-es mini tusfürdőt (Isana milk&honey). Ha nem túl erős illatú, bármelyik jó, de érdemes alaposan leöblíteni a melled, mert én itthon jártam úgy hogy kiköpte és újra le kellett mosnom vízzel, hogy szoptatni tudjam!
2009. febr. 22. 08:20
 3/4 anonim ***** válasza:
73%
Szia! Én az Avonból rendeltem illatmentes tusfürdőt még a terhesség alatt, mert nem bírtam az illatokat. Igaz már régebben volt, nem tudom, hogy azóta lehet e még belőle kapni.
2009. febr. 22. 08:38
 4/4 anonim ***** válasza:
56%
Babafürdetők közül van olyan, amelyik parfümmentes. (sajna a neve nem ugrik be, de van)
2009. febr. 22. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!