Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy kell pontosan a gyógyszer...

Hogy kell pontosan a gyógyszertári fürdetőből "tusfürdőt" csinálni?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy miben kell feloldani, hogy krémes állagú legyen, könnyen lehessen használni, akár hajmosásra is. A lányomnak csak azt használhatjuk, de utál hajat mosni, mert nem tudjuk rendesen kimosni a hajából.
2011. júl. 7. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

forró vízzel turmixolni

megértem, az én lányom is utálja

2011. júl. 7. 22:06
 2/7 A kérdező kommentje:
És milyen arányban? Fele fele?
2011. júl. 7. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam előzőleg feloldani. Egy fürdőszivaccsal szoktam lemosni a hajáról, azzal könnyen lejön.
2011. júl. 7. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

Nekünk amit a doki ír fel, azt a gyógyszertárban kikeverik nagyon laza állagúra, és teljesen csomómentes. Lehet VÉNY nélkül is kapni.

Fürdésnél a víz tetején 1 cm hab van, semmi csomó!

2011. júl. 7. 22:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sima hidegvízzel egy kézi habverővel szoktam fele-fele arányban összekeverni. Utána beletöltöm egy pumpás adagolófejes flakonba. Így nagyon könnyű és kényelmes használni.
2011. júl. 7. 22:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Volt már ilyen topik:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

vannak jó válaszok!!!

2011. júl. 7. 23:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Én egy csíkot nyomok a még száraz kiskádba, jól elkenem, és a zuhannyal feloldom, így kapok egy habfürdős vizet, és külön már nem kenegetem vele. Nem is tudom, hol láttam, hogy így kell használni. Lemosni nem muszáj, mert testápoló funkciója is van.
2011. júl. 8. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!