Kismamák hittél a babonákban terhesség alatt?
Anyukám már nagyon sok mindenre azt mondta, hogy ezt ne csináljam azt ne csináljam!pl.:ne simogassam a kutyákat, mert szőrős lesz a gyerek..,ne nyomkodjam az arcomat,mer piros foltocskák lesznek a gyerek arcán!
Volt valakinek esetleg ilyen tapasztalata?
Nem, én a tudományt pártolom.
Abban több ráció van, hogy állatoktól el lehet olyan betegséget kapni, ami egy felnőttre nem, de eseleg egy magzatra káros. De hogy a gyerek kiszőrösödik, ha kutyát simogatok...No comment :)
Néha már én is nevetek az anyukámon,de néha sok, hogy mit nem szabad....
Az nagyon komoly az egeres story!:)
Én is hallottam ilyenről, hogy nem szabad megijedni ,mert meglátszik a gyereken!
A párom anyukája megijedt egy hallott kis egértől a szívéhez kapot és a párom melle alatt van egy újj nyom ami az anyájé..:)
Létezik ilyen,általában az első egy-két hónap alatt. Az okát nem tudják (igaz,nem is kutatják),de nem minden esetben.
Én két hónaposan térdre estem,lejött a térdemről a bőr, a lányom térde pedig azon a helyem barnafoltos.
De volt egy osztálytársam,akinek az anyukája megijedt egy fekete pulitól. A kutya a lábszárához dörgölőzött,odakapott, az osztálytársam lába tenyérnyi darabon fekete,szőrös volt. Akkor még nem volt divat a plasztikai műtét.
A babonáknak népszerűek. S néha nagyon idióták is, de én épp ezért szeretem őket, mert viccnek nagyon jó. :)
Én nem igazán hittem nekik, viszont jó volt rajtuk szórakozni. Megnézegettem milyen babonák vannak, mert érdekelt, ugyanakkor egy percig sem vettem őket komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!