Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi az esély, hogy valaki...

Mennyi az esély, hogy valaki 12. hét után elveszítse a babát?

Figyelt kérdés
2008. febr. 5. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kicsi az esélye, és kimondott okának kell lenni,pl egy komoly fertőzés.Unokatesómnak 5 hónaposan ment el.De miért kérdezel ilyet? Ugye nem gondolkodsz ilyeneken,nem szabad, természetes, hogy eszünkbe jut, de hesegesd is el, nincs semmi baj.Egészséges kisbabánk lesz.

15 hetes kismama

2008. febr. 5. 16:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Igy van ne is gondolj ilyenekre,egeszseges kisbabank lesz es kesz.
2008. febr. 5. 18:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Tökéletes a pozitív gondolkodás az előző két válaszadótól, de azért én válaszolok a kérdésedre is :). A 12-13-ik hét után már 65%-al csökken a vetélés veszélye. De ezután is előfordul sajnos,ezért amennyire tudsz vigyázz magadra és a babára. Sokan most lehurrognak, de én például nem megyek uszodába vagy thermál fürdőbe, ahol lehetséges a fertőzés veszély. Vigyázok amennyire lehet arra,hogy ne legyek beteg (bár tudom,hogy néha ez jön magától). A káros szenvedélyeket kitöröltem és füstös helyekre sem megyek. Ha ezekre odafigyelsz, akkor Te már mindent megtettél és nem lesz gond. Ja és persze nem gondolsz a vetélésre!!! Mi az a vetélés??? :))
2008. febr. 5. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Az előző hozzászólóval tökéletetsen egyet értek.nekem azt mondták még 6hónaposan is meghalhat a baba,tehát vigyáznunk kell magunkre,de ezen nem szabad gondolkodni.ha megtörtinik lehet most még jobb ,mint későn,de ezen ne járjon a fejed.Tedd túl magadat ezen a kérdésen ezekkel a válaszokkal és koncentrálj arra,hogy szép egészséges babód lesz.Gratulálok a picichez.egy 17hetes kismama
2008. febr. 5. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!