Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki teherbe esett, maradhat...

Aki teherbe esett, maradhat vegetariánus?

Figyelt kérdés

Kérem,ha lehet orvos is válaszoljon ! mennyi és milyen fehérjére van szüksége a fejlödö magzatnak,..babának ?

a kismenyem eddig se evett hust,de most a gyerek ,,kedvéért,, se eszik,lehet-e valamilyen fejlödési

rendellenesség e miatt ?tojást,sajtot eszik,csak hust nem !mekkora felelösség ez ?

az ember gyomra,belei,vegyes táplálkozásra vannak beállva

miért zavar a hus ?

2011. márc. 14. 19:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat,nem piszkálom a menyemet meg a fiamat se..messze lakunk egymástol..simán csak én szerettem volna tudni,ahogy ez az oldal azért van,hogy kérdezhetünk..amire kiváncsiak vagyunk !nem értem miért kell rögtön rosszat feltételezni és csunyán kioktatni !!

sajnos máshol is tapasztalom..hogy sokan támadnak ...feleslegesen

2011. márc. 16. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!