Vegetáriánus kismama? Mi a véleményed? Ismersz ilyet?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a vegetáriánus kismamákról, ha csak húst nem eszik (halat sem)? Tejet, túrót, sajtokat minden nap. Tojást egy héten 1-2-szer, olajos magvakat, sok-sok zöldséget és gyümölcsöt. Főzelékeket. (már 8 éve él hús nélkül)2011. jún. 27. 14:11
1/8 anonim válasza:
Ahamm,ismerek. Én vagyok az. Gyűlölöm a húst, nem is ettem soha, mégis van egy másféléves 13 kilós vasgyúróm, akit 1 éves koráig szoptattam, ő maga vált le, 1-2x volt beteg, iszonyú jó étvágya van, és szereti a húst!
2/8 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm 4 gyermeke van, ő vega, de azt nem tudom hogy terhesen evett e húst.
Mindenesetre a vasat pótold valahogy, szerintem a terhesvitamin teljesen jó erre.
3/8 anonim válasza:
Kolléganőm is 4 gyermekes anyuka, ő (mármint a kolléganőm) 13 éves korában evett húst utoljára! Még halat sem.. és terhesség alatt sem. 4 gyönyörű, egészséges gyermeke van, ők persze kapnak és esznek is húst :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. :-) én is az vagyok, de mindenkitől csak hallgatom, hogy márpedig a baba miatt egyek húst, mert Neki fontos. Én sem bírom megenni és nagyon jól vagyok. Imádom a zöldséget és gyümölcsöt. Azokból is bőséggel ki lehet nyerni a teljes aminosav skálát. (vérképem is szuper mindig)
Te ettél/eszel sajtot, túrót és tejtermékeket?
2011. jún. 27. 14:19
5/8 A kérdező kommentje:
De jó :-)) köszönöm a pozitív hozzáállásotokat, megnyugodtam. Én is úgy tervezem, hogy a babámnak fogok készíteni húst, illetve bébiételből is húsosat fogok venni.
2011. jún. 27. 14:20
6/8 anonim válasza:
Sziasztok! Én ugyan hetente egyszer-kétszer eszem fehér húst, de a többitől egyszerűen rosszul vagyok. Sok tejterméket fogyasztok, szedek vitamint, így jól érzem magam. :) Az előző terhességem is ugyanígy zajlott, igaz most már vasat is kell szednem, de annak is kellhet, aki húsevő. Ott sem volt semmi gond, 3,5 kg-os lett a babám és egészséges! Remélem, most is így lesz. Minden jót nektek!
7/8 anonim válasza:
Szerintem minden ember maga dönt, mit szeret enni és mit nem. Pótolni kell a hiányzó vitaminokat, amire a picinek szüksége van. A gyerekeknek már jó adni húst, szükségük van rá. Ha felnőttként úgy érzik, nem akarják enni, dönthetnek így, de gyermekként úgy tudom, fontos az állati eredetű fehérje, zsír.
8/8 anonim válasza:
4 évig voltam vega, aztán terhes lettem és vissza szoktam a húsra. De majd szoptatás után újra vega leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!