Kinek, hogy tetszik a Nétusz fiúnév?
Figyelt kérdés
A Nétusz a latin Neitus férfinévből ered.
Valószínűleg Neith (Nit) egyiptomi istennő nevéből származik, a jelentése szövő-fonó vagy lövő vagy létező.
Nimródnak hívják a kisfiamat és a tesónak is N betűset szerettünk volna de nem találtunk semmi külonlegeset ami esetleg még magyar eredetű is csak ezt,úgy néz ki ez lesz a neve.
38hetes kismama
2011. márc. 14. 17:54
12/46 anonim válasza:
Gondoljatok a felnőtt korára,egy elismert emberlesz hogy fog bemutatkozni,belép a tárgyaló terembe bemutatkozik és kitör a röhely meg a vissza kérdezés hogy mi?
13/46 anonim válasza:
Amúgy tényleg kutyás név inkább, és elképzelem, ahogy belép a tárgyalóterembe egy Nétusz, akinek még a füle is eláll egy kicsit.. :) Gáz mindenképp, na!
14/46 anonim válasza:
:) nem igazán tetszik...bocsi.
15/46 anonim válasza:
Nándor - A Nándor férfi név régi magyar eredetű, eredetileg a dunai bolgárokat nevezték, így. Késöbb a név visszaszorult, majd a XIX. században terjedt el újra
16/46 anonim válasza:
Szerintem meg tök jó. Bátorság! Ha elbizonytalanodtok, Noel? Nátán? Noé?
Inkább, mint egy ezredik Soma...
17/46 anonim válasza:
Nekem tetszik...én talán most hallom először:)
Ne másokkal foglalkozz,ha neked tetszik,akkor ennyi....
Sok boldogságot!
18/46 anonim válasza:
egyáltalán nem tetszik.nétuszka.elég bizarr.nétusz bácsi,még bizarabb.de a te dolgod
19/46 anonim válasza:
Bocsi, de borzasztó, viszont a Nimród nagyon jó!
20/46 anonim válasza:
Szia ne legen ez a baba neve gondolj a felnböttkorára, Norbert esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!