Ezeket Papp Zoltán szülész-nőgyógyász írta. Talán felkereshetnéd őt, biztosan segítene.
2009. febr. 21. 11:40
12/17 anonim válasza:
Én valószínűleg elmennék genetikára és kérnék amniocentézist. Az a biztos. A tudomány mai állása szerint jelenleg ez a legmegbízhatóbb vizsgálat és azután dönthetsz. Tévedtek már az orvosok.
2009. febr. 21. 11:52
13/17 A kérdező kommentje:
Ngyon köszönöm a válaszokat mindenkinek!!!Ha tudtok írjatok még!!!Segítene.
2009. febr. 21. 12:05
14/17 anonim válasza:
Szia! Az én sógornőmnek is azt mondták, hogy beteg a babája és el kell vetetnie. Elküldték genetikára, ahol az orvosok nem láttak semmilyen rendellenességet. A biztonság kedvéért még visszahívták párszor, és magzatvízvételt is javasoltak. A sógornőm azt is megcsináltatta. Szerencsére mindent rendben találtak. Vannak még csodák!!! Higgy a Jó Istenben, kérd a segítségét! Én tiszta szívemből kívánom, hogy felszívódjon az ödéma.
2009. febr. 21. 12:36
15/17 anonim válasza:
szia!
nekem tavaly előtt állapította meg a doki 9 hetesen,hogy ödémás a magzat! nekünk a hátán és a nyakán volt egy nagy kinövés! és sajna ez be is igazolódott! jobb lesz,ha most tesztek pontot a végére,mert hidd el,hogy az neked is,és neki is jobb! de persze előtte még legalább egy orvos nézzen meg! én azóta megint terhes vagyok,és minden a legnagyobb rendben van!
szia!
és fel a fejjel!
2009. febr. 21. 13:07
16/17 anonim válasza:
Szia! Szerintem is nézesd meg még egy orvossal, de ha ő is azt mondja, én elvetetném. Tudom, hogy borzasztó, de mindkettőtöknek így lesz a legjobb. Gondolj bele ha esetleg megszületik és tehetetlenül kell végignézned a szenvedését. Tudom sokat azt mondják, hogy elég erősek ahhoz, gogy egy beteg babát neveljenek, de ilyenkor a baba szemszögéből kell nézni. Lehet, hogy te ugyanúgy szeretnéd mintha egészséges lenne, vagy talán még jobban, de ő attól még ugyanúgy szenvedni. Hidd el én igazán tudom mit beszélek, én is elvesztettem már 2 magzatot is, egyik 13 hetes, másik 11 volt. Nekem kellett meghozni a döntést, rámondani a "halálos ítéletet", de nem bántam meg akkor sem és azóta sem. Nem bírtam volna elnézni a szenvedését. Most pedig van egy egészséges, gyönyörű 2,5 éves kislányom. Mindig eszembe jutnak az előző babák, de határozottan érzem, gogy helyesen döntöttem. Sok erőt kívánok neked!
2009. febr. 21. 21:50
17/17 ildi0620 válasza:
Szia! Tegnapelőtt tudtam meg,hogy a kisbabám már nem él. 18 hetes uh-on. Kb 2 hete meghalt. Lelkileg nagyon rossz! Feldolgozhatatlan. Ödémás volt. 12 hetesen még élt. 16 hetesen már csak az Angyalkám lett.😢 Remélem veletek minden rendben ment.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!