Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt nagyon fiatal...

Vannak itt nagyon fiatal anyukák, kismamák?

Figyelt kérdés

Én 18éves vagyok és nemrég múlt 1hónapos a kisfiam :)

Mivel,nem nagyon tudok sehova menni ismerkedni, igy arra gondoltam, hogy itt szivesen megismerkednék nagyon fiatal anyukákkal. Lenne kedvetek? Irjatok privit nyugodtan :)

2011. márc. 13. 10:37
1 2
 11/17 Mónika87 ***** válasza:
Szia.Én 23 vagyok,és 16 hetes km.
2011. márc. 14. 08:41
 12/17 anonim ***** válasza:

És nektek mit szóltak otthon, hogy ilyen fiatalon vártok babát? Mert nekem eddig csak anya tudja, és nagyon kiakadt. Emiatt pedig nagyon rosszul érzem magam.

Egyébként az első vagyok.

2011. márc. 14. 12:55
 13/17 anonim ***** válasza:
a 21 éves 34 hetes vagyok, először az én anyukám is kiakadt meg a férjem szülei,apukám teljesen nyugodt volt, inkább azzal foglalkozott,hogyan oldjuk meg, így a fősuli mellett,most már mindenki nagyon várja a kis unokát,dédunokát,már mindene meg van amire szüksége lesz,túl vagyunk a vizsgálatok nagy részén,szóval a kezdeti riadalom már elmúlt,most mindenki izgatott,hidd el, eltelik egy kis idő letisztázzátok,hogy mi hogy lesz,és megnyugodnak :D Sok sikert! Jó egészséget!
2011. márc. 14. 13:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Aki a vége felé jár annak mekkora már a babája? Mi tegnap voltunk UH-n, 34+5 hetesen, és 2660 grammra becsülte a doki, sőt azt mondta, hogy 35-36 hetesnek is kinéz a méretek alapján, mellesleg ápr 20-ra vagyok kiírva, de most azt mondta, hogy 18.-a körül várható! Nagyon meglepődtem! :D De már alig várom, hogy itt legyen! :-)
2011. márc. 15. 10:14
 15/17 anonim ***** válasza:
nálunk inkább én akadtam ki, a szülők nagyon jól fogadták. Én is egyetemre járok, idén kezdtem a mesterképzést, sajnos halasztanom kellett ebben a félévben, nem bírtam még az egyéni tanrenddel sem, de szeptembertől folytatni fogom. 37. héten 3720 grammosnak tippelték a bébit, most a 38. héten vagyunk. Ja és nagy szerencsém, hogy a saját szüleim mellett a (most már) férjem is velünk van, 23 éves (én 22) de nagyon szépen felnő a feladathoz. Nektek hogy reagált a párotok?
2011. márc. 15. 13:27
 16/17 anonim ***** válasza:
(a 21 éves 34 hetes terhes) én is egyéni tanrenddel csinálom, nem egyszerű az biztos,az én férjem először megijedt,de most már nagyon várja, nagyon lelkes,sztem fel fog nőni a feladathoz,az utolsó Uhn kb 41 cm volt és 2kilo körül,nagyon aktív kisfiú :D
2011. márc. 15. 13:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Irigyellek titeket, hogy nektek igy várják a szüleitek a babát, az én anyám azt szeretné, ha meg se születne a kicsi.Mert mi lesz a munkahelyemmel, meg miből fogjuk eltartani, pedig mindketten dolgozunk, csak náluk lakunk.:(
2011. márc. 20. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!