Vannak itt nagyon fiatal anyukák, kismamák?
Figyelt kérdés
Én 18éves vagyok és nemrég múlt 1hónapos a kisfiam :)
Mivel,nem nagyon tudok sehova menni ismerkedni, igy arra gondoltam, hogy itt szivesen megismerkednék nagyon fiatal anyukákkal. Lenne kedvetek? Irjatok privit nyugodtan :)
2011. márc. 13. 10:37
11/17 Mónika87 válasza:
Szia.Én 23 vagyok,és 16 hetes km.
12/17 anonim válasza:
És nektek mit szóltak otthon, hogy ilyen fiatalon vártok babát? Mert nekem eddig csak anya tudja, és nagyon kiakadt. Emiatt pedig nagyon rosszul érzem magam.
Egyébként az első vagyok.
13/17 anonim válasza:
a 21 éves 34 hetes vagyok, először az én anyukám is kiakadt meg a férjem szülei,apukám teljesen nyugodt volt, inkább azzal foglalkozott,hogyan oldjuk meg, így a fősuli mellett,most már mindenki nagyon várja a kis unokát,dédunokát,már mindene meg van amire szüksége lesz,túl vagyunk a vizsgálatok nagy részén,szóval a kezdeti riadalom már elmúlt,most mindenki izgatott,hidd el, eltelik egy kis idő letisztázzátok,hogy mi hogy lesz,és megnyugodnak :D Sok sikert! Jó egészséget!
14/17 anonim válasza:
Aki a vége felé jár annak mekkora már a babája? Mi tegnap voltunk UH-n, 34+5 hetesen, és 2660 grammra becsülte a doki, sőt azt mondta, hogy 35-36 hetesnek is kinéz a méretek alapján, mellesleg ápr 20-ra vagyok kiírva, de most azt mondta, hogy 18.-a körül várható! Nagyon meglepődtem! :D De már alig várom, hogy itt legyen! :-)
15/17 anonim válasza:
nálunk inkább én akadtam ki, a szülők nagyon jól fogadták. Én is egyetemre járok, idén kezdtem a mesterképzést, sajnos halasztanom kellett ebben a félévben, nem bírtam még az egyéni tanrenddel sem, de szeptembertől folytatni fogom. 37. héten 3720 grammosnak tippelték a bébit, most a 38. héten vagyunk. Ja és nagy szerencsém, hogy a saját szüleim mellett a (most már) férjem is velünk van, 23 éves (én 22) de nagyon szépen felnő a feladathoz. Nektek hogy reagált a párotok?
16/17 anonim válasza:
(a 21 éves 34 hetes terhes) én is egyéni tanrenddel csinálom, nem egyszerű az biztos,az én férjem először megijedt,de most már nagyon várja, nagyon lelkes,sztem fel fog nőni a feladathoz,az utolsó Uhn kb 41 cm volt és 2kilo körül,nagyon aktív kisfiú :D
17/17 anonim válasza:
Irigyellek titeket, hogy nektek igy várják a szüleitek a babát, az én anyám azt szeretné, ha meg se születne a kicsi.Mert mi lesz a munkahelyemmel, meg miből fogjuk eltartani, pedig mindketten dolgozunk, csak náluk lakunk.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!