Megijedtél mikor eljött az idő, hogy na MOST kell indulni
szülni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 20:03
1/10 anonim válasza:
Ugyan nekem 2 nappal korábban be kellett feküdnöm a kórházba, végig rettegtem a szüléstől... Amikor odakerültem, hogy na most tényleg szülni kell, olyan nyugalom árasztott el, mint még soha.
2011. márc. 12. 20:11
2/10 anonim válasza:
Én csak most kezdem a babavárást, úgyhogy nem tudok saját élményt, de leírom anyukámét. Mikor jeleztem, hogy jövök a világra, egy jó nagy fájással, akkor anyu megörült, hogy végre nemsoká megláthat. Még letusolt, és elrendezett mindent, mikor fájása volt, leállt vele, és arra figyelt. Azt mondta, nyugodt volt, és boldog. Aztán kocsiba ültek, és kórházba mentek. Úton odafele befordultak a jól ismert utcába, és anyunak leesett, hogy most szülni megy. Ami fájni fog, stb... Akkor megijedt, leblokkolt, úgy, hogy leálltak a fájásai is. Úgy kellett újraindítani a szülést. Remélem, én nem fogok ennyire megijedni...
2011. márc. 12. 20:12
3/10 anonim válasza:
mi éjfélkor mentünk a kórházba autóval, mikor odaértünk, mondtam férjemnek, h inkább menjünk haza...:P (imádtam terhesnek lenni, meg a fiamat is imádom, csak hirtelen beparáztam, h na tényleg eljött az idő, és anya leszek) meggondoltam magam, nem szeretnék babát :) de csak bementünk, és délután 4 előtt meg is lett :)
2011. márc. 12. 20:37
4/10 anonim válasza:
én 3nappal korábban befeküdtem.majd péntek hajnali 5kor elment a nyákdugóm.nem mertem szólni a nővérnek.feküdtem félhétig elindultam pisilni,erre elfolyt a vizem.na akkor annyira megijedtem,hogy köpni nyelni nem tudtam.mikor a szülésznő mondta,hogy na akkor szülünk,akkor lett olyan félős.furcsa érzésem
2011. márc. 12. 20:45
5/10 anonim válasza:
én teljesen kikapcsoltam az agyamat és hagytam magam sodródni az eseményekkel, szinte mechanikusan csináltam mindent. Császároztak (programozott), és csak akkor kezdtem el reszketni, mikor felfeküdtem az asztalra. De akkor annyira, hogy szinte remegett a testem.
2011. márc. 12. 20:55
6/10 anonim válasza:
Nem ijedeztem, amikor eljött az idő, ugyan teljesen ellentmond az alaptermészetemnek, de teljesen nyugodt voltam, csendesen mélázva vártam, hogy mi lesz. Furcsa, kellemes, bizakodó nyugalom volt.
2011. márc. 12. 21:24
7/10 anonim válasza:
Mikor elkezdődtek a fájások akkor nem, de mikor beértünk a kórházba, elkezdődtek a vizsgálatok, betegfelvétel, stb, akkor már nagy paráztam...mikor felfeküdtem a szülőágyra, akkor meg szó szerint remegett a lábam, a férjem nyugtatgatott.Totál kivoltam.Örültem is, hogy be kellett tennem a lábam ilyen tartóba, mert nem tudtam volna tartani...aztán megszületett a kis édes, ő a legdrágább fiú a világon:))
legközelebb lehet valami alternatív szobába megyek, ahol van halk zene is, az lehet lazítani fog majd:)
2011. márc. 12. 22:02
8/10 anonim válasza:
Nálam aznap indult meg a szülés, amikor befektettek túlhordás miatt. Amikor elkezdett szivárogni éjjel a vizem, akkor még nem volt semmi baj. Kisétáltam, szóltam az éjszakás nővérnek, hogy mi van. Amikor feltettek NST-re, akkor nagyon erős remegés jött rám. Ott egy kicsit pánikoltam. Aztán eltelt kb. 15 perc, és valahogy megnyugodtam. És onnantól kezdve egy másodpercig sem voltam ideges, vagy ijedt. Még akkor sem, amikor mondta a doki, hogy ha ilyen ütemben haladunk, akkor császár lesz a vége. És nem is lett. Természetes úton született a kislányom. :)
2011. márc. 12. 22:16
9/10 anonim válasza:
Én már addigra régóta kórházban voltam. Mikor éreztem, hogy na itt az idő vigyorgtam mint a vadalma.
Majd kiugrottam a bőrömből annyira örültem. Beszélgettem a babával, hogy gyorsan ügyesen intézzük le a dolgot, mert mindkettőnknek fáj stb.
Aztán annyira gyorsak lettünk, hogy apuka lekéste az apás szülést :D 15 percre lakunk gyalog a kórháztól.
Egyáltalán nem féltem, inkább várakozás volt. Amikor aztán jött nagyon örültem elmondani nem lehet, hogy VÉGRE meglesz a babám! :D
2011. márc. 13. 07:33
10/10 anonim válasza:
Két héttel hamarabb be kellett feküdnöm. A kiírt időpontig nem szültem meg és masnap megcsászároztak (nagyon rosszul feküdt a babám). Amikor doki mondta, hogy akkor másnap császár teljesen bepánikoltam, biztos voltam benne, hogy éjszaka nem fogok aludni, reggel nagyon rosszul leszek az izgalomtól. Ehhez képest aludtam, a szülőszobán alacsony volt mind a pulzosom, mind a vérnyomásom (máskor a háziorvosnál is egy kicsit magas volt, izgulos fajta vagyok). Valami nagy-nagy nyugalom volt rajtam, egy percig sem izgultam. Azóta is ha visszagondolok szeretném újr azt az állapotot átélni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!