11 hetes UH alapján a tarkóredő vastagsága 2.9 mm. Volt-e valakinek ekörül, és igazolódott-e később Down szindróma?
Figyelt kérdés
Integrált, kombinált, stb tesztet nem javasolták, ikerterhesség miatt.2009. febr. 20. 14:25
1/12 anonim válasza:
Szia.nekem 12hetesen volt 1.4mm.3mm alatt jó.Nyugi nem lesz baj.Nem nyugtatott a dokid?15hetes km.
2/12 anonim válasza:
szia. en ugy tudom hogy 3mm-ig jo. nekem 2 mm volt a 11+5 heti UH alapjan. szerintem gond csak 3mm folott van.tudom hogy konnyu mondani, de ne aggodj, bizni kell, hisz ugyanugy nalam is kiderulhet h.valami nincs rendben, enis csak bizni tudok.
Udv.15 hetes
3/12 A kérdező kommentje:
A másik babánál 1.3 mm
2009. febr. 20. 14:36
4/12 anonim válasza:
Első vagyok.ne aggódj,tényleg nincs gond.3mm felett már az lenne.
5/12 anonim válasza:
hány éves vagy? a dokid mit mond?
6/12 A kérdező kommentje:
31 múltam. A doki azt mondja, határérték. Engem a kettő közti különbség miatt aggaszt.
2009. febr. 20. 15:02
7/12 anonim válasza:
szia! Elhiszem, hogy ideges vagy miatta. Magzatvízvételt nem ajánlottak? Tudom, hogy kicsit veszélyes, de mivel nálad sem az afp, sem az integrált teszt nem ad értékelhető eredményt így én meggondolnám.
Mivel kérdezted sajnos az én barátnőmnél mértek 2,7-es tarkóredőt, s magzatvízvizsgálaton kiderült, hogy down lett volna a kislány.
Ha gondolod írj, válaszolok szívesen.
8/12 anonim válasza:
Szia! Nekem 3mm volt, ezért megcsináltattam az integrált tesztet (downszures.hu), ami azt mutatta, hogy nincs probléma, de az orvosom javaslatára és mert volt más eltérés is, megcsinálták az amniocentézist is, ami szintén negatív lett. Azóta 3 hónaposak és egészségesek vagyunk! Menj utána, hogy megnyugodj!
9/12 anonim válasza:
Bocsi! Előző vagyok, az ikerterhességen átsiklottam. Akkor tényleg, csak az amnio marad.
10/12 anonim válasza:
Szia!MEgszülettek a babaáid igaz? Egészséges mind a kettő? Voltál magzatviz vizsgálaton? Bocsi, hogy kérdezem, de ugyanebben a cipőben járok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!