Akinek hat hetesen nem látszódott terhesség, mi lett utána?
Figyelt kérdés
Jövő héten kell visszamennem, egyelőre megvastagodott nyálkahártyát látott, mást nem. Ennyi idősen már látszódni kellett volna valaminek, nem? Kinek hogyan alakult, aki hasonló helyzetben volt?2011. márc. 10. 17:04
21/27 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem! Nekem furcsa, hogy 7 hetesen még sehol a baba, mikor közben meg tudom, hogy 18. napon, max. a 20.-on fogant. Van két hét lemaradás, nem tudom ennyit hogy lehet behozni..
2011. márc. 19. 15:32
22/27 anonim válasza:
A 7 hetet a mensi első napjától számolod, nem? Mert akkor minden úgy jó ahogy van. Nekem a korának megfelelő a babám mérete. A terhességem 12 hetes, ő pont két héttel fiatalabb, 10 hetes.
23/27 A kérdező kommentje:
Igen utolsó menstruációtól számolom a 7 hetet.
És neked mikor csinálják a 12 hetes uh-t? Amikor a baba 12 hetes vagy menst. szerint?
2011. márc. 19. 19:16
24/27 A kérdező kommentje:
Ja, bocs! értem! Ezek szerint behozta a lemaradást, ugye?
2011. márc. 19. 19:17
25/27 anonim válasza:
A vizsgálatokat a mensitől számolják. De ha középidőben fogant a babád, akkor ő mindig is 2 héttel fiatalabb lesz, mint a terhességi heted. A Tied ebben az esetben még csak 5 hetes, ezért nem látszik még. Nekem a 8. héten volt először szívhang, amikor Ő 6 hetes volt. Amikor legközelebb mész, már kell, hogy legyen szívhang. Nyugi, én is aggódtam először, hogy nem látjuk.
26/27 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lett baba, maradt az üres petezsák.9.héten missed ab :-((
2011. márc. 31. 16:50
27/27 anonim válasza:
Nagyon sajnálom ami veled történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!