Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második terhesség már látszódo...

Második terhesség már látszódott valakinél enyhén, kb.9 hetesen?

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 12:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem már a 8.héten akkora volt a hasam (valószínű csak a puffadástól), mint az elsőnél 20 hetesen. :-)
2011. aug. 23. 12:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni, hogy most híztam a hasamra, vagy puffadok, vagy már a terhesség is benne van?
2011. aug. 23. 12:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Rajtam is látszódott már nagyon korán, mondjuk puffadtam is rendesen, de most 20 hetesen is nagyobb a hasam, mint a lányommal volt 20 hetesen!
2011. aug. 23. 12:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen nekem is látszott már a pocim, bár első terhesség, de igazból az csak a puffadás volt, ilyenkor szerintem még pici ahhoz, hogy látszódjon.
2011. aug. 23. 13:01
 5/13 anonim ***** válasza:

20-24 hetesre tippelték "látvány" alapján pont a 9. héten. 1 hónapja azt hitték, hogy augusztus max szeptemberben szülök. Pedig se a terhesség előtt nem voltam kövér sem most. 3 kg híztam az orvosi mérleg szerint. Az első terhességemnél már a 7. hónapban volt akkora, hogy azt hitték 2-en vannak. Nála ugyanannyival jöttem ki a kórházból, mint amennyivel teherbe estem.

Egy gyönyörű 2 éves és egy 19. hetes magzat anyukája

2011. aug. 23. 13:51
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem 8 hetesen kezdett látszani. Persze csak a puffadás miatt, de már más volt. Most vagyok a 16 héten és akkora a hasam, mint az első terhességemnél félidőben.
2011. aug. 23. 14:16
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Hát ha azt a megmásíthatatlan tényt vesszük alapul,hogy a 9. héten még bőven a szeméremdomb alatt van a méh, akárhányadik terhességről is van szó, akkor mondhatjuk,hogy max. puffadsz!:)
2011. aug. 23. 14:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Heteken keresztül napi 24 órában, hogyan puffadhat valaki?
2011. aug. 23. 14:58
 9/13 anonim ***** válasza:
8.héten már mintha kezdett volna látszani vmi, de főleg csak evés után. :) Szóval inkább a puffadástól volt nekem is, estére mindig terhespocim lett, reggelre visszament. :)
2011. aug. 23. 15:22
 10/13 anonim ***** válasza:

nyolc hetesen már terhesgatyó kellett.

még rámjon a "rendes" gatyam (12 hetes vagyok), de ugy, hogy kibontottam a bevarrasokat, es nem kenyelmes :(

nem volt hasam, most meg egy dinnye van a hasam helyen, eleg erosen latszik

:( :)

2011. aug. 23. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!