Akinek hat hetesen nem látszódott terhesség, mi lett utána?
Figyelt kérdés
Jövő héten kell visszamennem, egyelőre megvastagodott nyálkahártyát látott, mást nem. Ennyi idősen már látszódni kellett volna valaminek, nem? Kinek hogyan alakult, aki hasonló helyzetben volt?2011. márc. 10. 17:04
11/27 anonim válasza:
De, 100%, hogy január 2.-i együttlétből. :) Jan. 27-én voltam először dokinál, utána febr. 3., febr. 14., és így tovább...
12/27 anonim válasza:
6 hetesen nálunk már volt szívhang.
De lehet, hogy később fogant, úgyhogy ne aggódj, remélhetőleg a követkő UH-n már gratulálni fognak!!!
13/27 anonim válasza:
Szia! Én előkerestem a leleteimet, és én 5 hetesen voltam dokinál, akkor nem látott semmit.( Ő aranyos volt)Ez érthető, még túl korai. Aztán 6 hetesen voltam egy másik dokinál, aki nagyon szemét volt, megvizsgált, ( ami fájt) és azt mondta, hogy nem vagyok terhes, el fogok vetélni, meg ilyenek. Szóval:nem látott még semmit. De ezt így közölte velem. Közben, mivel mi Németországban élünk, visszajöttünk németbe, és itt 8 hetesen már szívműködése is volt a picinek. Ne félj! Én anno ugyanezt átéltem. Sokat sírtam, féltem, izgultam. Most 20 hetes vagyok. Azt mondta tegnap a doki, hogy kislány(85%) . Nagyon sírtam, mert én kisfiút szerettem volna. Egy a lényeg! Ne szomorkodj! Puszi!
14/27 A kérdező kommentje:
:-))
Köszönöm nektek!!!
Akkor neked a 25.napon volt az első doki látogatás.Én kiszámoltam, nekem a 24.nap! Taln egy picit bizakodóbb lettem!!
2011. márc. 11. 13:24
16/27 anonim válasza:
Igen a 25. nap. Ráadásul a nemvárt mensi után 8. nap lett pozi a tesztem, az 5. nap más fajtával nega lett.
Szerintem bizakodhatsz, szorítok Neked.
17/27 A kérdező kommentje:
Ó, te jó ég!Akkor neked sem volt könnyű heted! Nekem is hamar pozitív lett a teszt!
2011. márc. 11. 13:39
18/27 anonim válasza:
Szerencsére nem adtam fel, és csináltam egy másikat pár nap múlva. :)
19/27 A kérdező kommentje:
Ha valaki még olvassa..
7 hetes uh-on 8mm-es gest.gyűrűt talált az orvos, jó helyen. Baba még sehol, azt mondta, majd 2 hét múlva.
2011. márc. 19. 08:04
20/27 anonim válasza:
Mondtam én, hogy ott lesz. Szerintem 2 hét múlva már szívhang is lesz lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!