8 hetes terhes vagyok. Szedjek calcium pezsgőtablettát?
Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 19:31
1/6 anonim válasza:
Szia! Elevitet vagy Gravidát szedj! Na meg Magne B6ot!
2/6 anonim válasza:
Szia
Inkább tejet igyál bőven elég ha túl sok calcium van a szervezetedbe az se jó meg a calcium gátolja a magnézium felszívódását és a magnézium szedése hasznosabb
3/6 anonim válasza:
Egyetértek az első hozzászólóval.
4/6 anonim válasza:
Nekem Femibion-t ajánlott a nőgyógyász, de szedek MagneBb6-t is, meg Méhpempőt az Flp-től.
9 hetes vagyok.
5/6 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy doboz elevitet, s azt szedd be, az első 12 hétben fontos hogy legyen a szervezetedben minden féle vitamin, mert akkor alakul ki a baba.
Ha megveszed a kalciumot, c vitamint, magnéziumot, annyiba kerül mint a terhes vitamin, sőt több is.
Sokkal könnyebb egy bogyót reggel bevenni, mint állandóan azt figyelni hogy ebből vagy abból kaptam már ma be?
6/6 zseska válasza:
Szia. Én magnerot-ot,folsavat,és elevitet szedek,nem bírnék még plusszba pezsgőtablettát is szedni! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!