Másnak írtak már ilyet aztán tévedtek és megmaradt a másik 2 is?
szia 30mm petezsák 16mm magzat 8hét 4 nap utolsó mensi első napjától. holnap vagy hétfőn egy másik uh gépes megerősítés kell, mert jelenleg hüvelyi uh-n nem láttak szívhangot :-( bár a fogantatás az csak kb. febr. 14. onnan nézve 6hetes körüli fejlődött így nem tom mi van :-(
rem veletek minden ok
Szia!
Már vártam, mikor írsz. :)
Egyelőre ne gondolj a legrosszabbra, pl nekem az egyik babám szívhangját még 7 hetes korban sem látták. 2 hét múlva kellett visszamennem, akkor már volt. A babám a 41. hét vége felé született, én tudtam is, hogy a peteérésem a mensi előtt volt egy héttel. Elég feltűnő jelei szoktak lenni. :)
A babád szép méretű, de a hétfő lesz tényleg a döntő. Persze lehet hogy...minden lehetséges ilyen pici magzati korban, a legrosszabb ha nem készülsz fel rá lelkileg(sajnos már átéltük ezt is).
De a mérete alapján nem látok okot túlzott aggodalomra. Kb akkora amekkorának lennie kell ennyi idősen és ez nagyon jó. Ha nincs szívhang, akkor a baba nem nő! De a tied mérete megfelelő! Nézd meg a magzati méret táblázatokat, a 8. hét elejére írja a 16 mm-ert. Pár nap eltérés ide vagy oda nem számít, hiszen napra pontosan nem lehet meghatározni a fogantatás idejét.
Hétfőn várlak és gondolj arra, hogy minden rendben, mert mint írtam megfelelő a mérete!
Egyébként a férjem mondta, hogy ki kellene mennünk egy erdő közepére lakni terhesség alatt, mert az orvosok egyszerűen elveszik a boldogságot és az örömteli várakozást azzal,hogy mindig találnak nekünk valami idegeskednivalót. Mindkét terhességünket végigparáztatták velünk, már a végére tiszta idegbetegek lettünk!
Szia.
ma se láttak.Ma műtenek is.
Óóóóóhhhh. Borzasztóan sajnálom!!!!!
Hidd el nekem, hogy egy következő terhesség az,ami "gyógyír" lesz a tragédiádra. Tudom most még erre gondolni sem akarsz. Persze, meg kell gyászolni ezt a terhességet és sírj, beszéld ki magadból, ha jól esik. Akár itt nekem is.
Az én magzatom 10 hetes volt mikor itt hagyott minket és a műtét után 5 hónappal fogant meg a kislányunk (most épp itt szopizik az ölemben)
Még egyszer: nagyon-nagyon sajnálom! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!