Másnak írtak már ilyet aztán tévedtek és megmaradt a másik 2 is?
mesterséges megtermékenyítés volt?
hát a szabálytalan gest.gyűrű az azt jelenti hogy valami oknál fogva azok nem fejlődtek....
Kedves utolsó!
Már talán ma többet tudok, mert akit szeretnék orvosomnak tud ma fogadni :-), de attól lehet elmegyek aki az előző uh-t csinálta, ha a mai uh-t nem csinál, mert akkor honnan tudná, hogy minden OK nőnek e vagy sem mindmeg van e még stb.
Ma is írok még du-n vagy holnap ilyen-tájt, meg 19én is.Köszi , hogy izgulsz értünk. :-)
Szia
Szia!
Tegnap voltam a másik dokinál.Sajna 2 már felszívódott :-( ,de legalább egy szépen fejlődik :-) 6hét 5naposak vagyunk és 6mm-ből már 16mm lett :-)2hét múlva kell újra mennem addigra kell legyen szívhang is.Így még van miért izgulni-ha lát pulzálást akkor nyugszok meg joban.csalódott vagyok, de ennek az egy manónak is örülünk.így könnyebb, hogy még ilyen kiskorban ment el a másik 2 amig "nő annyira hozzám".köszi, hogy aggódsz.Majd írok még szívhang miatt hónap vége felé.
Szia-puszi
Gratulálok, ha ilyen szépen fejlődik, növöget, gond nem lehet! :) A másik kettő miatt ne bánkódj.
Tuti lesz szívhang, tudom idegörlő lesz ez a két hét, nálam is így volt, de tényleg ne izgulj! :)
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!