Előfordult már valakivel olyan, hogy az UH-n nem volt szívhang, kiírták műtétre és aztán egy ellenörző UH-n kiderült, hogy él a baba? Hogy történt?
Nem velem történt meg hanem a b.nőmmel.Ugyanez volt a helyzet mint nálad :( (sajnos) Aztán már a műtétnél tartott de előtte csináltak neki még egy kötelező uh-ot.Ott egy sima uh-os doki (nem akinél előtte volt) mit sem tudott az egészről..és szépen elmondta a sablon szöveget,hogy:szabályos petezsák,élő embrió stb!A b.nőm meg nem hitt a fülének!Ott zokogott a dokinak!Azóta egészséges 3 hónapos kislánya van! :)
Drukkolok Neked!!!
Én is hallottam ilyenről. Azért van mindig két uh műtét előtt és ha nincs vérzés, görcs, akkor jópár nap különbséggel.
Mikor nekem kimondták a 9. héten, hogy nincs szívhang és egy hét múlva lett volna a kontroll uh, akkor bejelentkeztem egy 4D-be két nap múlvára, hogy ott is nézzék meg. Pont előző este indult meg a vetélés. :-(
Ha gondolod, menj el Te is jövő hét elején egy másik dokihoz, mert a bizonytalanságnál a biztos rossz is jobb.
Szia!Igen előfordul az ilyen.Személyes tapasztalatom van róla.5 hetesen a doki mindent rendben talált,legalábbis volt embrió,szabályos petezsák és szikhólyag.Szívműködés még nem ezért 1 héttel később újabb UH volt.Akkor már a doki rossz hírt közölt,nem látott embriót,petezsák deformált volt.Elküldött műtétre,ami 1hét múlva lett.A kórházban csináltak újabb UH-t és akkor volt szívműködése az embriónak és szabályos volt a petezsák.Korának megfelelően fejlődött.Biztos neked is lesz UH!!Reménykedj és ne csüggedj, tudom könnyű ezt írni.Pihenj sokat hátha még nincs semmi sem veszve. Minden jót kívánok neked!
14+2hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!