Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sűrűn és sokáig csuklik a...

Sűrűn és sokáig csuklik a pocakban a babókám! Tudok ellene tenni valamit? Néha vagy 5-10 percig is csuklik, ami engem idegesít!

Figyelt kérdés
30 hetes vagyok és most már egyre többet csuklik,ez normális?Sajnálom szegényként, hiszen bennünket is megvisel a hosszabb csuklás!
2009. febr. 19. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia!Iszik a magzatvízből azért csuklik.Teljesen természetes.Nem hiszem,hogy lehetne ellene tenni.De attól,hogy minket zavar őt nem biztos!Az enyém is sokat csuklik.:-)Boldog babavárást!
2009. febr. 19. 16:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem tudsz semmit tenni. Az enyém is csuklott, naponta kétszer is pocakban. Aztán kibújt és kb. 4 hós koráig napi szinten csuklott tovább. Ha kint van sem érdemes csinálni semmit, magától elmúlik egy idő után. Ne aggódj, a babókat egyáltalán nem zavarja a csuklás. Most tanul lélegezni a pocidban, azért csuklik.

Boldog babavárást!

2009. febr. 19. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is csuklott néha a pocakban a babám. Mikor először történt, ittam egy pohár vizet, hátha azzal segítek rajta :D :D

Azóta már kint van, és szintén csuklik néha. De ez őt egyáltalán nem zavarja, van hogy 20 percig is eltart. Ha zavarná, sírna, de nem sír :)

Jó babavárást!

2009. febr. 19. 16:55
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem normális. Próbálgatja a tüdejét, ami még nem érett ugyan, de gyakorolja a légzőmozgásokat, miközben magzatvizet nyel. Ettől aztán csuklik. Az én babóm naponta többször is csinálja. Szerintem nem tdunk vele mit kezdeni, természetes reflex, talán őt annyira nem viseli meg mint minket, hisz benne nem tudatosul még. (remélem)
2009. febr. 19. 16:57
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudsz ellene tenni, s eztán csak még erősebben fogod érezni ahogy nő. Nekem legutóbb ctg-n kezdett el csuklani, újra kellett csinálni, mert annyira össze vissza lett az eredmény, olyan rossz volt ott hallgatni ahogy csuklik, de a doki is mondta hogy semmi gond, ez normális.
2009. febr. 19. 18:17
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha a csuklása már most idegesít,mi lesz ha megszületik??Az is idegesít majd ha SÍR?Nem semmi!!!!!
2009. febr. 19. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:
94%
Nem a csuklása idegesíti,hanem a tehetetlenség,hogy nem tud ellene tenni.Ha önmaga csuklik az egy idő után biztosan idegesítő,és ebből kiindulva gondolja,hogy a babát is!Ezért szeretne segíteni,de nem lehet!Mért kell mindent kiforgatni?
2009. febr. 19. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!