Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érzitek, hogy a babátok jó-...

Érzitek, hogy a babátok jó- vagy rossz kedvében rugdosódik a pocakban?

Figyelt kérdés

Nekem azt mondták, hogy majd én úgy is érzem a mocorgásokból, hogy mit szeret és mit nem.

...nem tudom...

2010. nov. 15. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én csak utólag vagyok okos. :)

A pocakomban sokszor ment jobbra, az egész hasam eltolódott jobbra, fogalmam sem volt mit csinál és miért. Most már megszületett, 5 hetes, és ha nyűgös, akkor most is jobbra tartja mindenét: fejecskéjét, kezét, lábát. Érdekes. Viszont nem tudom odabent vajon mi bánthatta őt...

Viszont ha ettem a terhesség alatt mindig nagyokat rúgott, tuti örült. :)

2010. nov. 15. 11:23
 2/3 anonim ***** válasza:
én 23 hetes vagyok, de már a 15. hét óta egyre erősebben érzem, hogy rugdos. Hát, gondolom, örömében, mert akkor, amikor eszem, amikor zenét hallgatok vele, meg amikor hallja az apukája hangját. Bár tanítónő vagyok, és ha a gyerekeket hallja, akkor is rugdal, szóval lehet, hogy nála ugyanez a ,,hagyj békén is"! Én nem tudom megkülönböztetni ezeket a rúgásokat, csak azt érzem, hogy nem gyengén rugdal odabent a kis ficánka. :)
2010. nov. 18. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Én fekvésnél figyeltem meg, hogy másképp rugdos. Van, amikor ficánkol, hullámzik az egész hasam, és van olyan, amikor csak piciket moccan. Gondolom, ilyenkor minden rendben.

De ha felveszek egy bizonyos testhelyzetet, mondjuk oldalra fordulok, néha kifejezetten idegesen kapálózik. Ilyenkor meg kell fordulnom, és amint változtatok a testhelyzetemen, az "ideges rugkapálás" is megszűnik.

2010. nov. 19. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!