Mitől vérezhet az orrom? Ma amikor kifújtam nagyon elkezdett vérezni és alig akart elállni. A vérnyomásom rendben van és ideges se voltam. Mással is volt ilyen.29 hetes vagyok
Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 16:23
1/7 anonim válasza:
A szülőfelkészitő tanfolyamon volt rola szo,a terhesség alatt teljesen normális és előfordulhat.Ugy,mint a foginy vérzés.
2/7 anonim válasza:
nyugi nekem is volt ijen!nekem többször is!c vitamint kelet rá szedjek!kérdezd a védönödet!
3/7 anonim válasza:
Egész terhességemet végigkísérte az orrvérzés. Rendben volt a vérképem, a vérnyomásom alacsony, és mégis. A legváratlanabb helyzetekben elöntött a vér, mint akit levertek.
A doki azt mondta, a szüléssel el fog múlni.
És tényleg :)
Kitartás!
Üdv, 2 hónapos édesanya.
4/7 anonim válasza:
Nekem is gyakori 80/40 vérnyomás melett...Rutascorbint kell rá szednem.
5/7 anonim válasza:
Szia! Nekem minden nap vérzik! De már fel sem veszem mert terhesség előtt is mindig vérzett!
Utolsó válaszoló! Rutascorbint szabad szedni terhesség alatt?? Mert nekem is van de nem mertem bevenni!
6/7 anonim válasza:
Igen szabad!Az előző nőgyogyóm is ezt irta fel nekem és kiváló volt.Amugy szintetikus c vitamin
7/7 anonim válasza:
teljesen normalis nekem is volt, pedig alacsony a vernyomasom.. el fog mulni magatol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!