Amiota felkeltem azota barnan verzek es kisebb-nagyobb verdarabkak jöttek ki belölem! Nagyon felek, hogy elveszitettem a babat! 13 hetes vagyok! Jelenleg varom a paromat aki 1 ora mulva jön haza, hogy az orvoshoz tudjak menni! Elveszitettem vajon?
Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 12:30
11/25 anonim válasza:
remélem jól vagytok!! a vérzés nem jó jel. majd írj ha hazajöttél hogy mi volt. kívánom a legjobbakat!!
9 hós kisfiú anyukája
12/25 anonim válasza:
Remélem minden rendben, Írj mindenképp ha gép előtt vagy!
13/25 anonim válasza:
Mindenképp mentő!
A darabos nem jó. :( Szorítok!
14/25 anonim válasza:
Én is nagyon nagyon szorítok! S írj!!! Kitartás, és nyugi!
15/25 anonim válasza:
Mi történt? Ugye nem lett semmi baj?????
16/25 A kérdező kommentje:
Sziastok!Elöször is köszönöm a sok kedves ,aggodo üzenetet!A doktornö azt mondta,hogy a babaval minden a legnagyobb rendben van es valoszinüleg azert vereztem,mert a szervezetem nem felejtettte el,hogy epp most kellett volna megjönnie!Hala Istennek minden rendben van velünk!Ja es mer a 14.hetben jarunk!B
2009. febr. 19. 16:52
17/25 A kérdező kommentje:
Sziaztok!Elöször is szeretnem mindenkinek a kedves,aggodo üzeneteket megköszönni!A babaval szerencsere minden rendben van!A verzes valoszinüleg azert következett be,mert a szervezetem nem felejtette el,hogy mostansag kene megjönnie!Bolgog babavarast mindeninek!
2009. febr. 19. 16:55
18/25 anonim válasza:
Dejóóóóó!Örülök nagyon!!!!!!!!!!!!!:)
19/25 anonim válasza:
Na ez szuper!!!!! Mostmár ne idegeskedj! Nagyon boldog babavárást kívánok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!