Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetesen 3 kg-ot híztam. Ez...

26 hetesen 3 kg-ot híztam. Ez nagyon kevés?

Figyelt kérdés
Naponta 3szor szoktam enni, nem túl sokat. De ha többet eszek, akkor nagyon rosszul érzem magam. Nem kívánom az ételt, inkább csak gyümölcsöt meg tejterméket.
2011. márc. 8. 07:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem!Kicsit....NAGYON!!!irigykedek...:))én 23 hetes vagyok és 8nál tartok.Az a baj,hogy rám szinte evési rohamok jönnek..
2011. márc. 8. 10:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Én 4kg híztam,veszélyeztetett terhes voltam,csak tejet és tojást ettem,meg fagyít,undorodtam még az ételszagtól is,minden este hánytam,ez így volt végig.A baba 2,95 és 50 cm hosszú.szülés után 2 hó alatt felszedtem 8 kg-ot.Nem vagyok bűszke magamra.
2011. márc. 8. 10:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem kevés, nem sok. Én pl. a 28. hétig nem híztam, a pocim viszont nőtt. Aztán az utolsó 3 hónapban jöttek rám a kilók. Mondjuk így sem jött fel sok (7 kiló), de nekem nagyon furcsa volt, hogy nem akartam hízni (és nem is volt feleslegem). A babám viszont 3330 grammos lett, szóval nem lett picike. Van, aki keveset eszik, mégis sokat hízik. Szerintem ez alkati kérdés is, mert én aztán ettem rendesen, mégsem híztam.

S ki tudja, a java még hátra van neked! :)

2011. márc. 8. 11:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is összesen 5 kg- ot híztam a terhességem alatt... Alapból olyan alkatú vagyok, hogy nehezen jön fel rám plusz kiló. Minden nadrágomat feljött rám a terhességem alatt... :) Nem gomboltam be, vettem rá egy hosszított felsőt, vagy bandázst és tök jó volt... :) Szinte minden szempontból jobb, ha nem hízol sokat a terhesség alatt. Hozzátenném, hogy a babucim teljesen normális súllyal született... Mindent ettem, amit kívántam, csak mértékkel.. Mellette pedig hébe- hóba tornáztam.
2011. márc. 8. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!