AZ nagyon durva hogy 16 hetesen már 4-5 kg-ot híztam a kezdetektől?
szerintem annyira nem vészes.
nem tudom eddig hogyan étkeztél, de esetleg inkább azért is lenne érdemes odafigyelni az étkezésedre, nehogy terhességi diabétesz alakuljon ki. bár ez sokszor nem a felkapott kilóktól függ, sokkal inkább a hajlamtól.
érdemes többször kevesebbet enni, kerülni a fehérlisztet, fehérkenyér helyett teljeskiörlésűt enni, kerülni a cukrot löttyöket, helyette ásványvíz, durumtésztát használni az ételekhez. stb.
és a legkevésbé a védőnőddel foglalkozz. ha lehetne a magyar terhesgondozásból őket teljesen kiiktatnám. de ez már csak az én személyes véleményem és tapasztalatom.
Nehogy azt hidd, hogy a 30kg annyira lehetetlen. Barátnőm 52 kg-ról indult , 20 hetesen már 10 kg plusszal volt itthon (külföldön él) és +28 kg -val ment szülni.
És még ma is szenved +8-10 kgval ami rajta maradt.:S
Biztos alkati kérdés is, de sajnos akkor hatványozottabban kell odafigyelned az étkezésre.
Nem mindegy, hogy mennyiről indulsz.
Én extra soványról indultam, én már a 10.héten ennyi hízásnál tartottam, de direkt! Most elvileg a héten szülök és +18 kilónál tartok, de abszolút nem látszik rajtam.
Persze ha eleve duciról indulsz, akkor jobban kell figyelned.
Szia!
Én a 16. hétre 5,5 kg-ot híztam, de a 12. hétig jött fel a 4,5.
17+4 kismama
Szerintem is attól függ hogy hány kg al kezdted a terhességet. Én pl 49 kg ról, és az első három hónapban pl semmit nem híztam, aztán mikor jobban lettem akkor beindult, most tartok 13 kg nál, de olya mintha csak pocim lenne. Rajtam elfér, és még szerintem 2 kg biztosan jön is rám szülésig, ha nem több.
Most vagyok 33 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!