Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » AZ nagyon durva hogy 16...

AZ nagyon durva hogy 16 hetesen már 4-5 kg-ot híztam a kezdetektől?

Figyelt kérdés
a védőnőm egy hárpia ,nem merek elmenni hozzá a szokásos konzultációra mert sztem le fog tolni,pedig nem is zabálok,annyit változott az étkezési szokásom hogy reggelizem is.mi lesz később egy tank lesz belőlem?
2010. okt. 11. 20:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem sem sok, ha nem túl ducinak kezdted a terhességet. Én is a 16. héten járok, 4 kilót szedtem fel, én 46 kg-ról indultam. Én sem eszem sokkal többet, csak valahogy jobban rajtam marad, mert eddig meg hízni nem tudtam:)
2010. okt. 12. 11:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Tényleg jó lenne tudni, hogy mennyi volt a kezdő súly.

Én elég duci vagyok, 86 kg-ról indultam, eddig 1 kg jött fel az én mérlegem szerint (digitális, reggel mérem, 1 héten 1-szer), a védőnőnél lévő mérleg szerint fél kiló.

Ennek ellenére cukor van a vizeletemben, és valamiért megugrott az eddig teljesen normális vérnyomásom.

A vékony, sovány, normális súlyú kismamiknak sokkal több hízás engedett, de még nekem is azt mondta az elején a védőnő, hogy 9-12 kilónál azért ne legyen több hízás.

Én most kezdem a 16. hetet. :)

Fel a fejjel, nem hiszem, hogy tank leszel a végére!

2010. okt. 12. 12:02
 13/14 A kérdező kommentje:
69 kg volt a kezdő súlyom.volt terhességem amit 76-ról kezdtem....ahhoz képest most jó vagyok.
2010. okt. 12. 13:56
 14/14 krisztina27 ***** válasza:
16 hetes vagyok 66kg. Én is már híztam 5kg én is sokallom már most kövérnek érzem magam. Szörnyű mi lesz még a végére.
2010. okt. 12. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!