Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23hetes kismamák! Ti is...

23hetes kismamák! Ti is vagytok úgy, hogy egyik nap többet mocorog a picur, máskor meg alig érezni?

Figyelt kérdés
Néha aggódom miatta,mert,ha kevesebbet pihenek napközbe,nem nagyon mozog csak este mikor lepihenek.Ha viszont nem sok dolgom van,akkor meg néha olyan erősen rugdos,hogy már fáj.
2009. febr. 19. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap szinte nem is éreztem, előtte nap meg egész nap virgonckodott és akkorákat rúgott, hogy néha össze is rezzentem.

Ma érzem a kis drágát, de csak nagyon aprókat rúg.

23 hetes pocaklakós, aki kisfiú

2009. febr. 19. 09:20
 2/5 Adri baba ***** válasza:
100%

Hát tegnap nekem is csöndben volt a kistappancsom :)

Ma még nem éreztem,biztos alszik :))

23hetes kislányos

2009. febr. 19. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:

szia!

szerintem akkor is mocorog,ha dolgozunk,vagy jätjuk a värost,csak akkor nem figyelünk fel ugy rä.legaläbbis en ezt vettem eszre.amugy tenyleg vannak lustibb napok,de azert akkor is bejelez,hogy ö jol van... :) mär ugy värom,hogy läthassam a kis drägämat!! 23hetes km

2009. febr. 19. 10:14
 4/5 anonim ***** válasza:
sziasztok!22 hetes vagyok és ugyanez az aggodalmam.3,-ik napja szinte nem is érzem a bébit és ez nagyon aggaszt.remélem csak ez egy periódus nála,s hamarosan újra aktív lesz.
2009. febr. 19. 11:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Ezek szerint nem kell aggódnom.Már azt hittem csak én vagyok így.Jó babavárást mindenkinek!
2009. febr. 19. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!