Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a velemenyetek, szedhetek...

Mi a velemenyetek, szedhetek Quarelint terhesseg elejen?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok, szoval meg az elejen. Iszonyatosan faj a fejem es mas gyogyszer nem igazan segit. eltero velemenyeket olvastam neten. a gyogyszer utasitas szerint az elso harom hetben nem szedheto, de olvastam hogy valakinek azt mondta az orvosa nyugodtan szedheto. Kulfoldon vagyok igy az orvosomat nem tudom megkerdezni, hisz nem ismeri.
2011. márc. 7. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Panadol vagy Paramax esetleg Algopyrin!Azt hiszem ezeket lehet csak!
2011. márc. 7. 17:01
 2/3 anonim ***** válasza:
a qualerin az ugyanaz mint az algopyrin hatóanyag szempontjából (1 qualerin = 1 algopyrin+2 nospa) nekem igy mondta a gyógyszerész, de azért mégiscsak egy orvost kéne megkérdezni
2011. márc. 7. 18:38
 3/3 anonim ***** válasza:

A betegtájékoztatóban ez szerepel:

Terhesség és szoptatás

Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

A terhesség első három és utolsó három hónapjában a Quarelin nem alkalmazható, a köztes időszakban (4-6. hónap) pedig csak az előny/kockázat, valamint az orvos által végzett gondos mérlegelést követően alkalmazható.

A szoptatás kerülendő a Quarelin alkalmazása során valamint az azt követő 48 órán belül, mert a gyógyszer anyagai kiválasztódnak az anyatejbe.

2011. márc. 7. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!