Szerintetek jó döntés ez? Nagyon fáj a szívem érte, de a baba fontos. Ti mit tennétek a cicával?
Figyelt kérdés
14 hetes terhes vagyok. Egy hónapja van nálunk egy tündéri cica, kb. 9 hónapos. Imádjuk, de sajnos még sosem volt az udvaron, csak a házban mert van egy hamis kutyánk akitől féltjük. A régi gazdáinál is jó helye volt, ott volt több cica is, és ki-be járhattak, itt viszont nem mehet ki, pedig vágyik, mert sokat ül az ablakban, viszont amiatt hogy bent van minden csupa szőr, hiába takarítok naponta többször, és sajnos megtudtam hogy terhesen veszélyes rám a macsek, főleg hogy folyton a közelemben van. Még nem tudom átestem e már ezen a fertőzésen vagy védett vagyok, de csináltatni szeretnék tesztet. A lényeg, hogy úgy döntöttünk visszavisszük a cicát a régi gazdáihoz, akik szívesen visszafogadják. Viszont majd megszakad a szívem, tudom a cicának is jobb lesz a szabadban, de olyan nehéz megválni tőle. Ti mit tennétek? Meg fogja még ismerni a régi környezetét? Már azt is bánom hogy elhoztuk meggondolatlanul, tudom nagyon hiányozni fog, olyan rosszul érzem magam.2011. márc. 7. 14:16
11/12 anonim válasza:
Szia! A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, de ha ennyire veszélyes a kutya, hogy majdnem rád támadott, akkor lehet, hogy inkább azon kéne elgondolkozni, hogy a kutya maradjon-e. Hiszen akkor félő, hogy a gyerekre is rátámadhat... :(
12/12 anonim válasza:
Sziasztok!En meg nem vagyok terhes, de tervezzuk a babat.Azt nem ertem, hogy egy kisbaba miatt miert kell az allatot visszavinni?En megkerdeztem a haziorvosom errol, es azt mondta, hogy csak a macska almot nem szabad cserelni, megerinteni, de egyebkent teljesen rendben van.Meg annyi hogy a gyerek szobajaba nem kell beengedni a cicat.Szerintem ne tedd, a macska jobaratja lesz a gyereknek hidd el.Ja nekunk is van egy Labrador kutyank, o a baratom kutyaja volt maielott megismerkedtunk, nekem meg cicam van, szal mikor osszekoltoztunk, osszeszoktattunk oket.kb 3 hetbe telt, felugyelni kell oket elobb. Egyebkent sok cikk van online a macska kutya osszeszoktatasrol keress ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!