Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt köztünk mátészalkai...

Van itt köztünk mátészalkai kismami? Szeretnék tapasztalatokat kérni, orvosról stb.

Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
vállaji vagyok már egy 13 hetes kislány anyukája de szalkára jártam terhesgondozásra. kérdezhetsz nyugodtan amire tudok válaszolok.
2009. febr. 18. 21:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Neked ki volt a dokid??? A múlt héten voltam Telkesnél genetikain és nem adtam neki pénzt. Szerinted kellett volna? Olyan rosszul éreztem magam! Szalkán szültél? Mi volt a tapasztalatod? Milyen volt a szülésznő? Hogy bántak veled?
2009. febr. 19. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
helló nekem heizer volt a dokim. én is voltam telkesnél genetikain mert akkor kötelezö volt odamenni én csak 500ft-ot adtam neki.2percért mit akar? de nagyon kedves volt és már meg is mondta ott hogy lányom lesz. heizer nagyon rendes és jó orvos habár már szülésket nem válall az enyémet levezette, bejött.ahányszor csak kellett mindég számithattam rá. még vasárnap ebédidöbe is bejött pedig nem ö volt az ügyeletes.a szülés is jól ment nagyon odafigyelt rám ránk ,a szülésznö is nagyon kedves volt de sajnos nem tudom a nevét. ha gondolod privibe még irhatok, ha érdekel még valami nyugodtan kérdez . te választotál már dokit?
2009. febr. 19. 22:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Szia! Én eddig Kárpátihoz járok. Meg vagyok vele elégedve! Maximálisan kiszolgál és minden kérdésemre szívesen válaszol,pedig olykor hülyeségekkel zaklatom. Én nem vagyok szalkai, de a férjem igen, általa lettem én is az. Szóval eddig minden ok, de hát tudod annyi rémtörténetet hall az ember a szalkai dokikkal kapcsolatban, hogy én is elkezdtem aggódni, főleg, hogy a környezetemben ilyeneket mondanak,hogy ezek barbárok és jobb lett volna ha Gyarmatra járok, de én nem hiszem el, csak szükségem van más pozitív tapasztalatára. Ha nem veszed zaklatásnak, akkor majd ostromollak a kérdéseimmel, mert úgy veszem észre, hogy itt kicsit másként működnek a dolgok mint más helyeken! :-) Előre is köszi!
2009. febr. 20. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia mondtam hogy nyugodtan kérdezhetsz.Nekem minden téren csak pozitiv élményeim vannak.szerencsésnek érzem magam.
2009. febr. 20. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!