Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második napja küzdök az...

TKI Ibolya kérdése:

Második napja küzdök az arcüreg gyulladással, kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
Melegítem sóval,fájdalom csillapítót is vettem be de nem igazán javul. 38 hkm
2011. márc. 6. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Infralámpa... Ha nincs, szerezz be, örök darab, sima náthánál is nagyon jó, 4000Ft körül van.
2011. márc. 6. 16:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem a húzósabb árú Bioptron lámpám van, az nagyon hatásos, de az infrázás is jó. Meg orrcsepp, hogy oldja, és elindítsa a trutyit az arcüregből.

Ha egyik sincs, kamillás inhalálás is segíthet.

Jobbulást!!!

2011. márc. 6. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Infralámpa!!! :)
2011. márc. 6. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Sós-kamillás inhalálás.
2011. márc. 7. 08:39
 5/7 anonim ***** válasza:

1.Infralámpa

2.Sok folyadék! Nagyon fontos!!

3. Torma/hagyma, hogy kidugaszolja az orrod, és "lehozza" a váladékot (enni, vagy a hagymát az arcodra tenni "pakolásként" - dédnagyanyám jól bevált praktikája)

4. Citrom illóolaj párologtatása: segíti a légzést és fertőtlenít (borsmenta, eukaliptusz is jó lenne, de terhesen nem ajánlott)- akár éjszakára is.

5. Savanyúkáposzta, narancs, limonádé, ill. a C vitamin egyéb forrásai.

6. Ha felmegy a testhő, vizes ruhás borogatás (bokák, csuklók, nyak - fejre arcüreggyulladásnál nem célszerű), hűtőfürdő

Jobbulást!

2011. márc. 7. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is volt arcüreggyulladásom a 26. héten. Én orcseppeztem 10 napig, meg kamillát főztem amivel inhaláltam de sajna így is bő 2 hétig tartott.

2011. márc. 7. 14:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Közben voltam dokinál és kaptam rá gyógyszert mert annyira szenvedtem már.
2011. márc. 9. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!