29 hetes kismama vagyok tegnap este ugy kb. fél óránként bekeményedet a hasam! Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2008. febr. 4. 08:34
1/3 anonim válasza:
Én ugyan még nem tartok ott, de olvastam, hogy a terhesség előrehaladtával a fájdalmatlan keményedések természetesek, a méh így készül fel a majdani szülésre, tehát szerintem amíg fájdalmatlan, addig nincs gond. Azért kérdezz rá szakembertől is. :)
2/3 anonim válasza:
Én 28 hetes vagyok és a terhességem elejétől (kb. 8.héttől) keményedik a hasam, bár nem ilyen sűrűn. Én magneb6-ot kaptam a dokitól, 3*2-őt kell szednem, de az első keményedésnél én rögtön mentem a dokihoz, biztos ami biztos. Szerintem legalább hívd fel, ez a fél óránként lehet, hogy sok, főleg, ha te is szeded a magneb6-ot!!!
Remélem azért nem ijesztettelek meg, nem az volt a célom!!!
3/3 anonim válasza:
A keményedés normális ,de ha sokszor van akkor kérdezd meg a dokit,lehet ad rá valamit.Nekem a pihenés használ rá a legjobban.Van amikor a fehérnemű vagy a nadrág bevág egy kicsit és akkor keményedik nekem a hasam.Lehet nálad is ez a probléma?26 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!