Azokat kérdezném, akik terhesen menstruáltak egy darabig - ha közben menstruáltak x hétig/hónapig, miből fogtak gyanút, hogy esetleg babát várnak?
Figyelt kérdés
Miből gondolta hogy terhes lett és mikor csinált tesztet?
A "Teherbeesés" kategóriában javasolták hogy kérdezzem meg itt is, hátha tudtok segíteni.. :)
2009. febr. 18. 16:59
1/4 anonim válasza:
szia. Én kéthónapig mensistem.Első hónapban normál volt,ugy mint szokott.De küvetkező hónapban már csak barnáztam,de ugy mintha meglenne,nem véreztem csak barnáztam.Ez volt 5napig.Csináltam 6hetesen egy tesztet,de negativ lett.Hüvelyben megmértem a hőm,ami 37,1 volt.Én ebből tudtam hogy babám lesz.De a terhesség csak 10hetesen derült ki.Te is menseszel? Tesztet csináltál már? Nem szúr a petefészked,vagy a melled nem fáj? Nincs olyan hogy egy valamit folyamatosan ennél,vagy innál? Nekem a kávéval volt igy.Egymás után ittam volna,pedig sose kávéztam.Sok sikert azért:) 22éves anya.
2/4 anonim válasza:
Ismerek olyat, akinek 19 hetesen az orvos mondta meg, h terhes. Addig rendesen vérzett, tünete nem volt, eszébe sem jutott, hogy terhes lehet.
Bár szerintem ez meglehetősen extrém eset, de előfordulhat.
3/4 A kérdező kommentje:
TIgen, megvan, de sokkal kisebb a mennyisége, és felpuffadt a hasam. Én is folyamatosan kávét iszom, pedig előtte sosem, max ritkán egy csésze reggelente.De ezen kívül semmi egyéb "tünet"..Ma reggel csináltam tesztet, negatív lett..Hacsak nem járok úgy mint Te, a babó még várat magára sajnos..De remélem hamarosan :))
2009. febr. 19. 08:59
4/4 anonim válasza:
1. vagyok. a hasam nekem is puffadt.10hetesen ugy néztem ki,mint aki legalább a 4.-ik hónapban van,vagy a végén.Én szoritok neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!