Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy nem minden nap...

Normális, hogy nem minden nap érzem a baba mozgását, pedig már a 25. hétben járunk?

Figyelt kérdés

19. héttől érzem a pici mozgását. Most 2 napja szerintem semmi. Este lefekvésnél sem, és még ma sem jelentkezett egyáltalán. Pedig szokott püfölni rendesen...egy kicsit aggódom, h se tegnap, sem ma nem rugdosott!

Köszönöm...

2011. márc. 6. 10:40
 1/10 anonim válasza:
0%

Ha jól szokott mozogni,és ezt két napja nem teszi,én aggódni kezdenék!!!

31 hetes km

2011. márc. 6. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Néha én sem veszem észre, mert annyira elfoglalt vagyok, vagy egyszerűen csak fáradt. Ha megfigyelted már, hogy milyen testhelyzetben aktív, akkor próbálj meg úgy helyezkedni. Én lehet, hogy ilyen esetben elmennék védőnőhöz, hogyha fogad bejelentkezés nélkül, hogy legalább a szívhangját hallgassuk meg.
2011. márc. 6. 12:18
 3/10 anonim ***** válasza:

Hu, en ha 3 oranal tovabb nem erzem, mar bevetek egy-ket trukkot, hogy megmozgassam, es ha akkor se, akkor tuti, hogy orvoshoz mennek!!

Egyel csokit, fekudj hanyatt, enyhen nyomd a hasadra a kezed, par percen belul erezned kell! De en a helyedben mar az orvosnal lennek uh-n.

2011. márc. 6. 12:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Pénteken még éreztem. Tegnap volt az esküvőm, lehet, h sok volt az izgalom. Ma meg családi ebéd nálunk...mintha csak miattam is nyugton maradt volna...De azért tényleg aggódom. A védőnömnél max. sztetoszkóp van, azzal lehet hallani? Ebédnél enyhén éreztem most kicsi mocorgást, lehet h csak ilyen napja van? Holnap megyek a dokihoz.
2011. márc. 6. 14:47
 5/10 A kérdező kommentje:

:))))))))))))mocorog!!!!!! Felvettem egy fekvő testhelyzete a kedvenc kanapéján, nem túl erőteljesen, de jelentkezett. Zongoráztam a hasamon az ujjaimmal, és nem sokkal később jöttek a kis kitüremkedések a pocimon.:) Pedig eddig is simiztem meg minden, de vmiért csak nem reagált. Lehet most nyugodtunk meg...Azért várok még tanácsokat ilyen helyzetre.

Köszi Nektek.

Holnap reggel védőnő azért...

2011. márc. 6. 15:05
 6/10 anonim ***** válasza:

szia.

nekem is vannak ilyen időszakai a babámnak,eleinte én is megilyedtem,féltem hogy mi lehet...2napig alig éreztem.de utána megint beindult.

biztos elfárad olyankor vagy csak olyan helyen fekszik ami neki kényelmes,szerintem ne aggódj.figyeld meg,tedd a kezed egy fél orát a pocidra és ott figyeld meg,ha érzel apro kis mozgásokat akkor nincs gond.

egy 32h kismami

2011. márc. 6. 18:17
 7/10 A kérdező kommentje:

Késő délután most beindult rendesen. :) Nálunk még kevesebb a rugdosós órák száma, mint a nem rugdosósoké...Lehet megint nagyobb a helye egy kicsit? Azt éreztem délelőtt,h feszül a hasam, de nem konkrét mozgást. Ezért ijedtem meg. De tényleg remélem, h ezek csak tényleg időszakos dolgok, még harántfekvésű a drágám, úgyhogy mindig máshogy élem meg a mozgását.

Köszönöm a válaszokat.:)

2011. márc. 6. 19:22
 8/10 porcukormókus ***** válasza:

Nahát, mintha magamat hallanám!!!

Pénteken még mocorgott egy keveset, aztán két napig semmi, illetve vasárnap este végre bejelentkezett!

Én szerdán voltam 25 hetes, és nekünk is szombaton volt az esküvőnk! :))

2011. márc. 7. 14:11
 9/10 A kérdező kommentje:

Kedves Előző!

Hát ez nem semmi! Egyébként tegnap délután óta püföl rendesen, ma is állva, ülve, fekve, mindenhogy jelentkezett. El se tudom képzelni hova tud bújni??? Egyedül csak azt éreztem, h egyszer-kétszer befeszült. Tudtam, h ő az de nem vettem tutira...Szerdán töltjük be a 25 hetet.:) Gratulálok az esküvőhöz és jó babavárást Nektek!

2011. márc. 7. 15:59
 10/10 porcukormókus ***** válasza:
:) Hasonló jókat Neked is! :)
2011. márc. 7. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!