16 hetes kismama vagyok és nagyon problémás lett a bőröm. Van valami hatásos módszert, ami eltünteti a pattanásokat?
Köszönöm a segítséget!Remélem nekem is elmúlnak idővel, csak kellemetlen, de ennyit megér a Manóka!
Gratulálok az esküvőhöz és persze boldog babavárást nektek!
Szia!
A hormonok okozzák a pattanásokat és amit tehetsz:
Naponta tisztítsd le és helyileg a pattanásokat szárítsd le(gyógyszertárba is kapható valamilyen kénes pasztával)!
Szia!
Valóban hormonális probléma , de azért kezelgetni lehet.
Tisztítsd le mindig(reggel-este) habzó lemosóval alaposan , hetente egyszer radírozd és használj 100%-os tiszta Aloe-Vera gélt.Pl.Dm ben kapható, de az Aloe sprayt is használhatod tonik gyanánt.Kevesebb fog gyulladni és jobb lesz a bőrkép.
25+3hetes kozmetikus kismama
Köszi mamik, mindenképpen kipróbálom, mert ha végre elmúlik egy, akkor másnapra 2 jön elő, főleg a homlokomon, pedig használok arclemosót, radírt is.
Kozmetikus kismama, ha már így összejöttünk lenne még egy kérdésem.Lehet, hogy az arckrém sem jó amit használok?Vettem zsírosabbat és vizesebb alapút is?!
Szia!
Előfordulhat , hogy a krémed sem jó bár ilyenkor télen akinek zsírosabb a bőre annak is elkel egy kicsit zsírosabb krém, mert ha kiszárad attól több zsírt fog termelni és még ki is pirosodhat.
Szóval így ltatlanban nappalra a zsírosabbat használd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!