Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes kismama vagyok és...

16 hetes kismama vagyok és nagyon problémás lett a bőröm. Van valami hatásos módszert, ami eltünteti a pattanásokat?

Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 10:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is az volt de magától elmúlik ha szerencséd van, semmi nem segített nekem sem, mert ugye ez a hormonok miatt van.Egész életemben emlékezni fogok hohy az esküvőmön bár nem tudtam akkor még de már babás voltam és minden fénykép nagyon csúnya rólam mert bár 5 kg alapozó volt rajtam mindenem nagyon pattanásos volt.Most gyönyörűen letisztult már egy ideje magától én többféle kencét használtam de egyik sem segített.Szebb vagyok mint új koromban!32 hetes
2009. febr. 18. 10:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!Remélem nekem is elmúlnak idővel, csak kellemetlen, de ennyit megér a Manóka!

Gratulálok az esküvőhöz és persze boldog babavárást nektek!

2009. febr. 18. 10:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A hormonok okozzák a pattanásokat és amit tehetsz:

Naponta tisztítsd le és helyileg a pattanásokat szárítsd le(gyógyszertárba is kapható valamilyen kénes pasztával)!

2009. febr. 18. 10:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Valóban hormonális probléma , de azért kezelgetni lehet.

Tisztítsd le mindig(reggel-este) habzó lemosóval alaposan , hetente egyszer radírozd és használj 100%-os tiszta Aloe-Vera gélt.Pl.Dm ben kapható, de az Aloe sprayt is használhatod tonik gyanánt.Kevesebb fog gyulladni és jobb lesz a bőrkép.

25+3hetes kozmetikus kismama

2009. febr. 18. 10:52
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi mamik, mindenképpen kipróbálom, mert ha végre elmúlik egy, akkor másnapra 2 jön elő, főleg a homlokomon, pedig használok arclemosót, radírt is.

Kozmetikus kismama, ha már így összejöttünk lenne még egy kérdésem.Lehet, hogy az arckrém sem jó amit használok?Vettem zsírosabbat és vizesebb alapút is?!

2009. febr. 18. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Előfordulhat , hogy a krémed sem jó bár ilyenkor télen akinek zsírosabb a bőre annak is elkel egy kicsit zsírosabb krém, mert ha kiszárad attól több zsírt fog termelni és még ki is pirosodhat.

Szóval így ltatlanban nappalra a zsírosabbat használd!

2009. febr. 18. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!