Eléggé kijöttek a pattanások az arcomon. Mit használhatok rá, ami hatásos is? 13 hetes kismama vagyok.
Szia!Nekem egész terhesség alatt volt és most a vége felé még több van:(.Hormonok miatt van!használj arctisztítót!
37 hetes kismami
A hormonok miatt van, ez ellen tenni nem sokat tudsz.
Alkoholos tonikkal tisztísd le többször az arcodat, használj krémeket, arcradírt, de ezek a pattanások egészen mások, mint amik a terhesség előtt jelennek meg.
Tán, ha elmész kozmetikushoz, ő tud neked valami jó kis ötletet adni.
Nekem a Balea nappali és éjszakai kréme bevált. Mióta azzal kenem magamat, azóta kevesebb pattanásom van. Bár nem tudom, ennek van köze hozzá, vagy egyszerűen csak azért van, mert már 28 hetesek vagyunk.
Szia!
Nekem a krémek, tonikok sajna nem használtak! Sőt egyre rosszabb lett a helyzet! Aztán feltettem itt én is ugyanezt a kérdést, és itt tanácsolta valaki, hogy ne kenjem minden féle vegyszerrel magam, hanem menjek be egy herbáriába és kérjek rá szappant! Végülis nekem ez vált be! Azóta is teafaolajos szappant használok és semmi mást! Néha néha felteszek egy agyagos maszkot! Nem mondom hogy teljesen elmúltak a pattanásaim, de lényegesen jobb! :)
Remélem tudtam segíteni!
29 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!