A kismama masszazs mennyire hatasos? Ha faj a hatam, vszinu, h a nagyon nagyra not cicik miatt is, erdemes felkeresnem egy ilyen jellegu szakembert?
Figyelt kérdés
Ha esetleg tud vki Hidegkut es kornyeken ilyen masszort,akkor legyszi irjatok elerhetoseget hozza.
Koszonom szepen
23 hetes kismama
2008. máj. 11. 23:39
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én is hidegkúti vagyok :) én a stop shop-ba jártam/járok a tai masszázs szalonba. csináltak nekem kismamamasszázst ott, isteni!!!! csak ajánlani tudom!
Ha van kedved írj privátba, szívesen beszélgetnék környékbeli kismamával :)
sok boldogságot!
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok irni priviben,mert nem adja ezt a lehetoseget.Irj nekem es szivesen beszelgetek En is veled.Koszonom a valaszodat.
2008. máj. 12. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!