Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol lehet megnézni az oep...

Hol lehet megnézni az oep ügyfélkapuján hogy be vagyok e jelentve?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogy a munkahelyemen tényleg be vagyok e jelentve mert terhes vagyok és el kell mennem táppénzre
2011. márc. 4. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha van ügyfélakpud, akkor a belépés után "TAJ-nyilvántartással összefüggő szolgáltatások" menüpontra kattintva megtalálod a "Biztosítási jogviszony lekérdezése" linket és ott, ha beítod a TAJ számod kidobja.

2011. márc. 4. 18:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Most regisztráltam erre az oldalra és nem engedi hogy megnézzem,pedig nagyon fontos lenne. ezt írja ki :Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár Ügyfélkapu szolgáltatásait csak véglegesített ügyfelek használhatják!
2011. márc. 4. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért, mert hitelesített Ügyfélkapus felhasználónak kell lenned. Ezt bármielyik okmányirodában elintézheted. Sajnos addig nem tudod megnézni. Esetleg, ha privátban elküldöd a TAJ számod, azt hiszem én is le tudodm úgy kérdezni.

Nekem van ügyfélkapum.

2011. márc. 4. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak a sajátját tudja mindenki lekérdezni. Saját TAJ szám alapján. Vagy menj be az OEP-hez, vagy próbáld meg telefonon lekérni, nem biztos, hogy megmondják, de szerintem igennel és nemmel válaszolnak neked (te mondod hogy hol kellene, hogy bejelentve legyél, ők pedig megmondják, hogy igen vagy nem). Személyesen viszont biztosan megmondják.
2011. márc. 5. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!