Mit gondoltok a Femibionról? Van aki ezt szedi?
Én az első 3 hónapban ezt szedtem,utánna váltottam ladeevitre.Oka annyi,hogy nagyon (szerintem már irreálisan drága) a femibion,illetve hányingerem volt a halolaj kapszulától (bár én utálom a halat,szerintem azért)
Egyébként hatását tekintve nekem jó volt,nem hánytam,jól éreztem magam,vérképem is jó volt,igaz a ladeevit mellett is az,úgyhogy nem tudom van-e összefüggés.Nem akarom neked annyira reklámozni,de állítólag most a ladeevit a legkorszerűbb.
Én ezt szedem. Nagyon jó, nem vagyok tőle rosszul, megy a wc, nem hízok. Nagyon jó az összetétele. Nem kell mellé semmi, de nekem görcsölésre Magne-b6 van előírva. Elevittel kezdtem, azt nem bírtam.
Milyen tünetekre gondolsz?
Tünetként főként a szorulást értettem, Én is elevitet szedtem előtte és Nekem nagyon szorulásom volt tőle.
Most a femibion 800 ast szedem, mert 9 hetes vagyok.
Én is ezt szedtem, 800-at a 12. hétig és most egy havi 400-at javasolt a dokim, utána gravidát. Semmi bajom tőle, input output rendben van :)
A házidokim meg lebeszélt róla (úgy általában a vitaminokról), hogy elég csak 2-3 naponta szedni...
Mintha nem is szedném,tehát semmi tünetem, a vérképem viszont mindig rendben van. Most kb. egy hete felváltva szedem a Gravidával,amit a dokim a d vitamin miatt javasolt, bár ő azt mondta váltsak,de éppen előtte vettem femibiont,így ezzel a kettővel már kihúzom a végéig:D
"tünetekre" azt tudnám javasolni,hogy egyél minden nap 1-2 szem mandulát, szotyit, narancsot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!