Gyakran előfordul, hogy az uh. szerint végig kislányt mondanak, és kisfiú születik?
Figyelt kérdés
Volt valaki így?2009. febr. 17. 20:04
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon van ilyen. Én 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy kislány lesz de nekünk az összes uh-n megmutatta magát és vagy 15x voltunk. Még kb.1 hét mire megszületik de nem hinném el ha azt mondanák,hogy fiú! :-)) Megkérném őket, hogy nézzék meg jobban.
2/6 anonim válasza:
Hát Én pedig éppen az ellenkezőjét írom, az előző válaszadómnak. Igaz, hogy mikor Én még picibaba voltam a pociban, sokkal kezdetlegesebb volt az orvostudomány és a technika, de anyukámnak végig azt mondták, hogy Én kisfiú vagyok, sőt az orvos még fel is fedezte a "kukimat"(hogy mit nézett el az nem tudom:D ) de végül mégis kislányt szült Édesanyám!:) De e mellett már hallottam, napjainkban is ilyesmiről, tehát nem kizárt, hogy a végén nagy lesz a meglepődés! (bár szerintem ez igen ritka dolog)
3/6 anonim válasza:
Az egyik ismerősömnek végig kislányt mondtak.Csak lány nevet néztek,szinte minden rózsaszín volt,és amikor kibújt a pici,volt nagy meglepetés,mert kukija volt a "kislánynak".Ez két hete történt.
4/6 anonim válasza:
Az unokahúgom így járt.
Végig lányt mondtak, még az utolsó héten is. Kifestettek, piros szoba, rózsaszín, fodros...kisruhák.
Ádám született:s-volt meglepi!
5/6 anonim válasza:
Szia!
2004-ben egy ismerősömnek végig kisfiút mondtak,végül a szülőágyon derült ki,hogy kislány lett a kisfiúból!:-)
6/6 anonim válasza:
Kollégámnak végig lányt mondtak.Kisfiú született...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!