Kismamik ti is éreztek ilyet sex után?
Figyelt kérdés
A 12.hétben vagyok és együttlét után érzem hogy feszül ki a méhem.Olyan mintha dudorodna ki.Ez nem lehet baj?De pár perc és el is mulik.Mindig félek hogy nem fejlődik a baba de ilyenkor hogy kifeszül érzem hogy nagyobb a méhem..nincs baj?2011. márc. 3. 17:53
1/5 anonim 

válasza:

szerintem csak annyi, h. az orgazmustól keményedik a hasad, nekem is volt, bár csak később. nem lesz tőle baja a babának.
2/5 anonim 

válasza:

Teljesen normális! Később (nagy hassal) még furább lesz. Orgazmus után összehúzódik a méh, csak terhesség nélkül nem ilyen feltűnő.
3/5 anonim 

válasza:

Nincs baj nyugi. (csak ha vérzés is kíséri, de még akkor is lehet, hogy csak egy erecske pattan meg a túlzott vérellátás miatt)
4/5 A kérdező kommentje:
Semmi vér meg ilyen csak ez a fura feszülés.Bár nem volt kellemetlen.Inkább ugy vettem hogy jelez hogy van..
Tudom hogy nem ide vág de már rég voltam uh -n ha valami baj lenne akkor nem érezném ilyen intenziven és nagynak a méhem ugye?Mondjuk ha történt volna valami a babával?Volt egy ikervetélésem és nagyon félek.
2011. márc. 3. 18:04
5/5 anonim 

válasza:

Teljesen normális, de engem most így 21 hetesen már kezd zavarni :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!