Ha megyek vérvételre és Diabetológiára és előző nap sok édességet eszek akkor magasabb lesz a cukorszintem vagy nem befolyásol semmit?
Figyelt kérdés
2008. febr. 3. 16:39
1/4 anonim válasza:
Szia. Nem tudom, hogy befolyásolja-e, de szerintem akkor inkább került el előtte a sok édesség evést. Az amúgy sem olyan jó terhesség alatt.
2/4 anonim válasza:
Igen, nagyon is számít! Nekem azt tanácsolta a védőnő, hogy a vizsgálat előtti nap már ne nagyon egyek édességet, este 6 után meg pláne ne!!!
3/4 anonim válasza:
Én előző nap nutellás palacsintát ettem és határon volt a terhelésem. Diétáznom kellett utána, de teljesen normál értékeim vannak. Ne egyél semmi édességet előző nap!
38 hetes kismama
4/4 anonim válasza:
Próbáld kibírni cukros édesség nélkül, ha nagyon kívánod, egyél 1 diabetikus csokit, light üditőt.
Attól a cukorszinted magasabb nem lesz, de hasmenésed lehet. Ja, és tésztákat, péksüteményeket és fehér kenyeret se egyél! A kolleganőm hasonlóan járt, mint az előttem szóló: valami tésztát evett, és másnap magas lett a cukra. Azóta sincs semmi, előtte sem volt... Szóval ne egyél, ha nem akarsz végig vérkemény diétát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!