18 évesen babát várok. Szüleim nagyon ellenzik az egészet. Mit csináljak, hogy mindenkinek jó legyen? Babámnak, szüleimnek, baba apjának?
Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 16:12
11/16 anonim válasza:
Szerintem, ha szeretnéd a babát, nem kérdés. Örülj neki, hogy jön. :) Próbáld elmondani a többieknek, hogy te ezt szeretnéd, és beszéld meg anyukádékkal, hogyan tovább, de ezzel az alternatívával.
12/16 anonim válasza:
mit csinálj ? örülj !! a sok hülye tömeg-buli nem ér fel egy gyerek mosollyal !menj fel a vatera oldalra sok holmit
lehet kapni olcson,de ha az nlcafen beirod,hogy jön a babád és nincs pénzed a babaholmikra..ingyen is fognak adni..hallottam ilyesmit
a lényeg a pozitiv gondolatok,mondogasd magadban,örülök,boldog vagyok..és az leszel az tuti !
félni nem szabad,nehogy elvetesd !!!
a fiaméknál most lesz baba ..36 évesek..anyagi biztonságra värtak..vártak..
13/16 anonim válasza:
Szia.
Nah, miújság van veled?
Én voltam az első válaszoló is :)
Ha nem gond akkor irok neked privit.
14/16 anonim válasza:
Én 36 leszek. Most lett kisbabám, én is csak vártam. Kár volt.
Utólag én már a bulizásokat sajnálom, semmire sem volt jó, hidd el.
16/16 anonim válasza:
Minek kellett ezt a 6 eves kerdest kiemelni? Legalabb irj akkor par szot magatokrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!