Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok,2 napja...

6 hetes terhes vagyok,2 napja elmúlt az összes tünetem aggódnom kell?

Figyelt kérdés
Eddig naponta fájt a derekam, szúrkált a hasam, émelyegtem, de 2 napja mintha mindezt elvágták volna, ez gond?
2011. márc. 3. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem jelent semmi rosszat majd a 8. héttől lehet számítani több - rosszabb- tünetre -hányás ilyesmik-

vagy megúszod.

2011. márc. 3. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem ijesztgetni akarlak,de amikor nekem 6hetesen elmúltak a tüneteim,másnap elvetéltem!

De ne aggódj,biztos nincs semmi baj! Inkább örülj,neki,hogy elmúltak a kellemetlen tünetek,sokan cserélnének veled!

2011. márc. 3. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Csóriba most beleraktad az ideget.

a vetélésnek 50%-ban van jele a másik 60-ben meg nincs. ez tény.

nekem is megszünt a mensi szerü görcs émelygés maradt és hányinger lett a 8. héten.

Ne félj és kár aggódni ha marad akkor stramm kisgyerek lesz ha megy akkor inkább most mint hogy később legyen baj amikor kötődsz hozzá de nem kell rémeket látni.

1. v.

2011. márc. 3. 15:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát remélem nincs gond, hétfőn megyek dokihoz...
2011. márc. 3. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Eszembe sem volt rá hozni a frászt,csak a saját példámat írtam le,de ez nem jelent semmit,tényleg nyugodj,meg ,mert semmi baj nincs! Írtam is,hogy örülj neki,hogy te nem vagy rosszul!
2011. márc. 3. 15:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Amikor nekem 6 hetesen elmúlt és elvetéltem, szinte azonnal görcsöltem is. Ha amúgy semmi baj, akkor ne félj. Én is állandóan beparáztam azóta ( a következő terhességnél), amikor csökkentek, vagy elmúltak a tünetek, de máskor nem lett semmi baj.
2011. márc. 3. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!