6 hetes terhes vagyok,2 napja elmúlt az összes tünetem aggódnom kell?
Figyelt kérdés
Eddig naponta fájt a derekam, szúrkált a hasam, émelyegtem, de 2 napja mintha mindezt elvágták volna, ez gond?2011. márc. 3. 14:59
1/6 anonim válasza:
Nem jelent semmi rosszat majd a 8. héttől lehet számítani több - rosszabb- tünetre -hányás ilyesmik-
vagy megúszod.
2/6 anonim válasza:
Nem ijesztgetni akarlak,de amikor nekem 6hetesen elmúltak a tüneteim,másnap elvetéltem!
De ne aggódj,biztos nincs semmi baj! Inkább örülj,neki,hogy elmúltak a kellemetlen tünetek,sokan cserélnének veled!
3/6 anonim válasza:
Csóriba most beleraktad az ideget.
a vetélésnek 50%-ban van jele a másik 60-ben meg nincs. ez tény.
nekem is megszünt a mensi szerü görcs émelygés maradt és hányinger lett a 8. héten.
Ne félj és kár aggódni ha marad akkor stramm kisgyerek lesz ha megy akkor inkább most mint hogy később legyen baj amikor kötődsz hozzá de nem kell rémeket látni.
1. v.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát remélem nincs gond, hétfőn megyek dokihoz...
2011. márc. 3. 15:22
5/6 anonim válasza:
Eszembe sem volt rá hozni a frászt,csak a saját példámat írtam le,de ez nem jelent semmit,tényleg nyugodj,meg ,mert semmi baj nincs! Írtam is,hogy örülj neki,hogy te nem vagy rosszul!
6/6 anonim válasza:
Amikor nekem 6 hetesen elmúlt és elvetéltem, szinte azonnal görcsöltem is. Ha amúgy semmi baj, akkor ne félj. Én is állandóan beparáztam azóta ( a következő terhességnél), amikor csökkentek, vagy elmúltak a tünetek, de máskor nem lett semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!