+szor megjött amióta 1ütt voltam a barátommal védekezés nélkül semmi tünetem nincs se mellnövés se hányinger semmi! Már nincs miért aggódnom?
Hamár 3* menziztél az eset óta akkor nincs miért aggódnod, de ha nagyon idegesít a dolog, csinálj egy terhességi tesztet, hátha annak az eredménye megnyugtat.
Szerintem ne aggódj!!!!
kellen valami jogositvanyfelet kitalalni, hogy aki nem rendelkezik legalabb alapfoku biologiai ismeretekkel, az csak nagy adag aramutes terhe mellett szexelhessen.
hogy lehet ennyire tudatlan valaki?
amugy varom a nullazast
elofordul ritkan, hogy ketto esetleg tobb petesejt is felszabadul a tuszorepedes idejen, ilyenkor lehet, hogy az egyik megtermekenyul es beagyazodik a masik pedig nem es az kilokodik (nagyon csekely verzessel), am az eselye elhanyagolhato. viszont ez csakis a terhesseg bekovetkeztenek elso honapjaban tortenhet meg. utana a szervezet leall a petesejt erlelessel egeszen a terhesseg vegeig (ez hormonalisan szabalyozott, nem megkerulheto folyamat!), masszoval, hogy te a szeretkezes utan, harom havi verzessel, megis terhes legyel, biologiailag lehetetlen, egyszeruen keptelenseg.
ha megis az vagy, bekerulsz a guiness rekordok konyvebe:)
nincs miert aggodj.
ja es az elso kivetelevel az osszes valaszt en kuldtem. ha most is leakarsz pontozni, csak tessek.
amugy ismerd meg a tested es hasznalj ovszert!
Köszönöm a válaszokat és nem foglak lepontozni!!Csak szerintem nem kell egyből lehurrogni...
De azért köszönöm a többi választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!