Mennyire veszélyes? Escherichia coli baktérium.
ez egy tipikus kakabaci. Tartsd magad tisztábban.
Holnap majd az orvos vszleg felír gyógyszert. Bízzunk benne,h nem lesz semmi baj!
Sajnos az e.coli fertőzés általában nem amiatt van,mert székelés után nem törölted ki rendesen a feneked (már elnézést) hanem rengeteg helyen,rengeteg mindentől elkapható.Ezért is lenne fontos minden wc-zés előtt,illetve után is kezet mosni,illetve fertőtleníteni a kezünket.Ezt csak azért írom,mert sokan azt hiszik hogy e.coli=igénytelenség,pedig nem így van.
Valóban okozhat vetélést,koraszülést,de mivel nálad "el lett kapva" időben,és gyógyszert is kapsz,így nem lesz semmi bajotok.Ismerősömnek a méhe is begyulladt,mire észrevették,de semmi baj nem lett,nálad pláne nem lesz.
Ja első vok. Vszeg az itt a gond inkább, h a sok antibiotikum kicsinálta a hüvelyflórád, kipusztultak a védő, jó bacik is is, akik a tejsavas közeget termelik, és ezért kaptad el ezt is. Valóban inkább a közvécék használata lehet a ludas, próbáld kerülni, és irass fel a dokival vmi hüvelyflórát rendberakó kúpot az antibiotikum után (bár mire ezt olvasod, már gondolom voltál orvosnál)
Meg még egy tanács: ne használj hüvelyöblítő folyadékokat (boltit), inkább ne is bolygatsd, csak a "bejárati részt. Az elsővel én is orbaszájba takarítottam, és állandóan volt vmi gomba, ilyenek, mert ezekkel folyton minden nap megbontottam a természetes flórát. (nyilván apa se hagyjon bent semmi "anyagot"Kívül szappan, víz, be meg inkább ne nyúlj!mMásodik terhességnél így jártam el, és nem volt semmi fertőzésem
Ja és inkább az orvostól kérj tanácsot, attól mert nekem ez jött be, nem biztos, h mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!